Kezdetét vette a futsal szezon!

A 10. Pest megyei Futsal7vége U11-es versenyének keretein belül Kistarcsán kezdtük meg a III. osztály Közép-csoportjának küzdelmeit, ahol az első megmérettetéseken az Ikarus BSE II-es, valamint a Rabel Fanatic gárdáival kellett összecsapnia fiainknak. Az első mérkőzés alkalmával még egy nagyon szoros meccsen alul maradtak a srácok, a második találkozón viszont sikerült megszerezni a győzelmet. Gratulálunk a fiúknak, várjuk a folytatást!
10. Pest Megyei U11-es Futsal7vége, III. osztály, Közép-csoport 1. forduló
Ikarus BSE II. vs Jászfényszaru VSE – 4:3 [2:1]
-gólszerzőink: Sinkovics M. [2], Bús P.
Jászfényszaru VSE vs Rabel Fanatic – 3:1 [2:0]

-gólszerzőnk: Dudás D. [3]

 

𝗧𝗮𝗿𝗿 𝗚𝗲𝗿𝗴𝗲𝗹𝘆: “Örülök, hogy lassan minden korosztályunkban megkezdődnek a téli futsal versenyek. Nagyon szeretem a labdarúgásnak ezt a szakágát is, mert rengeteg pluszt tud adni a gyerkőcök fejlődéséhez, egyúttal remek alapot szolgáltat a későbbi évekre nézve. Az első forduló előtt már egy kicsit tudtunk készülni a sátorban, így a teremborítás annyira nem lepte meg a skacokat. Jól kezdtük az első találkozót, de a nagy kezdeti lelkesedés és lendület sajnos elvitt minket, ami miatt nagyon-nagyon könnyelmű, buta hibákat elkövetve szinte megajándékoztuk ellenfelünket a 3 ponttal.
A második mérkőzés már sokkal szervezettebben és fegyelmezettebben zajlott részünkről, ahol csapatként is együtt tudtunk működni, aminek meg is lett az eredménye a találkozó végére. Ügyesen teljesítettek a fiúk: van, aki nagyon gyorsan ráérzett a futsal lényegére, és nagyon otthonosan mozgott a találkozók alatt, ugyanakkor vannak akiknek még szükség van időre ahhoz, hogy komfortosabban érezze magát benne.
A lényeg, hogy jó szájízzel tudtuk le az 1. fordulót, így már mindenki nagyon lelkes a folytatást illetően.”