Baranyi László a 400. mérkőzésén játszott a hétvégén

Csapatunk 9-ese a Kumánia Kisújszállás elleni összecsapáson immáron 400. alkalommal lépett pályára hivatalos mérkőzésen.

Ebből az alkalomból egyesületünk elnöke, Vitányi Szabolcs köszöntötte Lacit.


fotó: Baranyi László – technikai vezető


A JVSE MEDIA pedig megkérte játékosunkat, hogy e jubileum okán foglalja össze az eddigi pályafutásával kapcsolatos tapasztalatait, élményeit.

JVSE MEDIA: Mi is gratulálunk Laci! Röviden, de mégis átfogóan, mi volt az eddigi pályafutásod “menete”? 
Baranyi László: Jászfényszarui nevelésű játékos vagyok, de az elmúlt évek alatt más egyesületek színeiben is pályára léptem. Természetesen lett volna lehetőségem a megyeitől magasabb szinten kipróbálnom tudásomat: részt vettem próbajátékon, ahonnan visszahívást kaptam.

JVSE MEDIA: Kérlek, emelj ki egy pillanatot vagy mérkőzést, amire a mai napig büszkén tekintesz vissza!
B.L.: Legemlékezetesebb pillanatom több is van, de ha egyet kellene kiemelnem, akkor az a Tiszafürednek hazai pályán rúgott 2 gólom, ami miatt így megakadályozhattam a bajnoki címük ünneplését – ezzel a Nemzeti Sportba is bekerültem.

JVSE MEDIA: Mi a jelenleg célod?
B.L.: Jelenleg most arra koncentrálok, hogy minél jobban tudjak játszani itt ‘Fényszarun, és minél több örömet okozzak mindenkinek, ami egyúttal szeretném, ha több pont megszerzésével járna együtt. 

JVSE MEDIA: Mit jelent számodra a JVSE?
B.L.: A JVSE-nek köszönhetem, hogy sok jó barátot ismerhettem meg itt a pályafutásom során, akikkel együtt számos élményben volt részünk. Külön örömmel tölt el, hogy kezdem visszanyerni a régi formámat, ugyanakkor a teljes sikerhez még tovább kell dolgoznom – úgy, ahogy tettem eddig is.

 

Baranyi László karrierje ide kattintva tekinthető meg a Magyar Labdarúgó Szövetség adatbankjában.

Felnőtt labdarúgás  |  |  Interjú  |  2022 11 15  |  23.20

Leave a Reply