“Meg fogok tenni mindent!” – interjú Baranyi Lászlóval

Interjú régi-új játékosunkkal, Baranyi Lászlóval!

Saját nevelésű támadónk Tóalmásról tért vissza a JVSE családba, aki utoljára a 2020/2021-es szezonban szerepelt egyesületünkben. Az új tervekről és a jászfényszarui kötelékekről kérdezte játékosunkat a JVSE MEDIA munkatársa.


Készítette: Lakatos Áron  |  JVSE MEDIAJVSE MEDIA:
Örülünk, hogy újra itt vagy velünk, Laci! Minek köszönhető, hogy újra a JVSE családot erősíted?
B.L.: Nos, igazából a jászfényszarui csapat mindig is a szívemhez volt nőve: itt nevelkedtem, itt kezdtem el az egész dolgot a labdarúgással kapcsolatosan. Tóalmáson sajnos nem úgy sikerültek a dolgaim – nem tudtam úgy edzeni, ahogy szerettem volna. Úgy gondoltam, hogyha hazajövök a JVSE családba, akkor majd megint a régi formába tudom hozni magam. Döntési előzményem nincs, mert igazából tudtam, hogy hazatérek, ahol mindig is voltam.

JVSE MEDIA: Milyen eredményeket tervezel megvalósítani itthon?
B.L.: A terveimről … tudjak segíteni a csapatnak – igaz, ehhez előbb formába kell hoznom magam. De a kemény beletett munka és a csapattársak segítenek nekem ebben, hogy minél előbb sikerüljön. Továbbá fő tervem, hogy jobb helyezést érjünk el a bajnokságban. Ebben minél nagyobb szerepet szeretnék vállalni!

JVSE MEDIA: Mire gondolsz először a JVSE kapcsán? Mit szeretsz Jászfényszaruban?
B.L.: Ez a JÁSZFÉNYSZARU VSE – egy család centrikus, segítőkész focicsapat. Könnyen befogadnak mindenkit, és fordítva – mindenki be tud illeszkedni, ahogy kell. Mindig is szerettem itt focizni, ezért ‘Fényszarut mindig is segítettem, ahogy tudtam, és most is meg fogok tenni mindent, hogy segítsem a csapatot.

Köszönjük a rövid beszélgetést, Laci! Sok sikert kívánunk Neked a régi formád visszanyeréséhez és az idei szezonhoz!

Interjú  |  Felnőtt labdarúgás  |  2022 08 03  |  19.55

Leave a Reply