3. hely az MTK U8-as tornáján

Szerdán délután, immár harmadik alkalommal vettünk részt partneregyesületi tornán az MTK Budapest szervezésében, ahol most az U8-as korcsoport 12 gárdája mérte össze tudását.

Ezúttal szerencsére szuper idő fogadta egész délután a lurkókat a Salgótarjáni úton, így a játékon kívül semmi mással nem kellett foglalkozniuk. Ezúttal a tornán szerepelt rajtunk kívül az ASI DSE, a Balassagyarmat SE, a Budakalászi MSE, a Gödöllői SK, a Pápai ELC, a Péceli SSE és a VS Dunakeszi korosztályos együttesei, valamint 3 MTK-s csapat is. Nagy öröm számunkra, hogy a megmérettetések végén a nagyon előkelő 3. helyen végzett korosztályos csapatunk, akiket az MTK U8-as brigádjának két csapata előzött csak meg. Ismét köszönjük a meghívást és hogy részt vehettünk a délutáni küzdelmeknek.

U8 korosztályos csapatunk bronz éremmel térhetett haza az MTK Budapest tornájáról.

 

Tarr Gergely nyilatkozott a délutánról a JVSE MEDIA munkatársának:

Gratulálok a srácoknak az elért eredményhez, keményen dolgoztak érte egész délután. Voltak jobb és rosszabb periódusaink is, de összességében nagyot küzdöttek a fiúk, nagyon sok energiát tettek a találkozókba és amikor már a lábak elfáradtak, a szív vitte tovább őket. Megsüvegelendő teljesítmény, hogy csak a kék-fehérek gárdáitól kaptunk ki a torna alatt, de ezek a találkozók szolgáltak a legjobb tapasztalattal számunkra, melyekből sokat tanulhatunk a jövőre nézve, hogy a játékban mennyi fejlődni valónk van még az elkövetkezendő időszakokban. Újabb hasznos mérkőzéseken vagyunk túl, melyekből sokat épülhetünk az előttünk álló feladatokra, melyek még ránk várnak a szezon vége előtt.

Leave a Reply