Így telt a JVSE Foci- és élménytábor 1. napja

JVSE FOCI- ÉS ÉLMÉNYTÁBOR 2022 | 1. NAP ÖSSZEFOGLALÓ 

Túl vagyunk a 2022-es Foci- és élménytáborunk első napján, mely turnusban rekordot jelentő, 45 fős gyereksereg vesz részt a hét folyamán. 


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


A reggeli regisztrációt követően minden lurkónk átvehette az idei nyárra tervezett egyedi JVSE-s pólóját, majd – hogy sokáig ne maradjanak szárazon – egyből a füves edzőpálya felé vették az irányt lurkóink.


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


Segítőinkkel, valamint UP szakmai vezetőnkkel, Tarr Gergellyel közösen hangulatfokozó és keringésindító mérkőzésekkel indították el a tábort és a közös hetet. 


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


A kiadós tízórai után rögtönzött sorversennyel igyekezett minden résztvevő előkészíteni étvágyát immáron az ebédhez, amely után a délután első programjaként az uszodát vettük célba. Itt táborozó gyerkőceink nagy csobbanással frissíthették fel magukat.

A pályára visszaérve már várta a népes gyereksereget Fűtő Krisztina, akivel egy rögtönzött Dance fitness foglalkozáson, valamint zenés, táncos ügyességi feladatokban vehettek részt.


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


A hétfői program végén, uzsonnával a hasakban, fáradtan, de jókedvűen térhetett haza mindenki az első napunk zárásaként.

Ma folytatjuk!

 

Foci- és élménytábor 2022  |  Utánpótlás labdarúgás  |  2022 07 20  |  10.23

Leave a Reply