“Én bizakodó vagyok!” – interjú Kerek Norberttel

Interjú új játékosunkkal, Kerek Norbival!

Rutinos, technikás, magasabb osztályt, valamint külföldet is megjárt támadóval sikerült bővíteni keretünket! Korábbi jászfényszarui élményeiről, valamint kitűzött céljairól kérdezte játékosunkat a JVSE MEDIA munkatársa.


Készítette: Lakatos Áron  |  JVSE MEDIAJVSE MEDIA:
Örülünk, hogy a fedélzeten köszönthetünk! Kérlek, oszd meg a JVSE családdal, hogy miért döntöttél Jászfényszaru mellett!
K.N.: Baranyi Laci már régóta pedzegette nekem, mi lenne, ha csatlakoznék hozzájuk. Utána már Kemecsi László vezetőedzővel is találkoztam. Nagyon szimpatikus volt, amit vázoltak nekem az egyesületről.

JVSE MEDIA: Ha a terveidet a tabellán elért eredménnyel kellene felvázolnod, milyen helyezést tűznél ki célul a JVSE színeiben?
K.N.: Összességében azt gondolom, hogy erről a csapatról csakis jó dolgokat lehet elmondani: minden poszton van több kiváló játékos. Kifejezetten tetszik a szélső játékunk. A tengely is erős, szóval én bizakodó vagyok! Vannak, akik nagyképűnek tartanak, de mindig úgy állok hozzá, hogy az 1-3. hely valamelyikén szeretnék végezni. Ebben a keretben ez bőven benne van!

JVSE MEDIA: Voltak-e már korábbi emlékeid, élményeid Jászfényszaruval vagy akár a keretben található játékosokkal?
K.N.:
Mint városról egy jól fejlődő városról beszélünk, ahol az emberek kedvesek, bárhol jártam eddig. A létesítmény is extra a megyei első osztályban – többször is játszottam ezen a remek pályán edzőmeccset. Emellett pedig egy-két játékossal játszottam már együtt kispályás tornán (egy csapatban), valamint Baranyi Lacit is régebb óta ismerem.

Köszönjük az első interjúdat, Norbi! Sok sikert kívánunk Neked a szezonkezdéshez!

Interjú  |  Felnőtt labdarúgás  |  2022 08 16  |  10.00

Leave a Reply