Sikeresen lezajlott a Joma Húsvéti Nagy Gólvadászat – 1. rész

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. Jézus Krisztus feltámadásának, az emberiség megváltásának dicsőítése, mely az azt megelőző negyvennapos böjti időszak lezártát is jelzi. 

Eme jelentős ünnepnap előtti nagypénteken és nagyszombaton sportegyesületünk hagyományteremtő célzattal hívta életre a tavalyi évben és rendezte meg idén immár második alkalommal a Húsvéti NAGY Gólvadászat elnevezésű kétnapos utánpótlás futball fiesztáját, ezzel színesítve a – nem csak a környékünkön élők – hosszú hétvégi családi- és sportprogramját. Az idei kiírásunknak névadó szponzora is lett a Joma Sport Magyarország személyében, aki a torna különdíjasai számára biztosított további sportszer ajándékokat.


fotó: Glonczi Rudolf


 

A mögöttünk hagyott két napban végül hét korosztályban (U6, U8, U9, U10, U11, U13 és leány U14), reggeltől késő délutánig folytak a küzdelmek sporttelepünk center-, valamint kis műfüves pályáin, ahol

  • 20 egyesület,
  • 53 csapatából,
  • közel 600 sportoló

mérettette meg magát, illetve hasonló számú szülő, szurkoló és érdeklődő látogatta meg rendezvényünket a péntek és szombat folyamán, a télies, hűvös időjárási körülmények ellenére is.


fotó: Glonczi Rudolf


 

Szerencsére az ígért csapadékot mindkét nap megúsztuk, így akik végül elutaztak hozzánk, azok zavartalanul hódolhattak a labdarúgásnak és élvezhették a pályán töltött perceket. Idén is rengeteg színvonalas találkozót, kiélezett összecsapást, hatalmas csörtéket hozott mindkét nap, melynek a kilátogató szurkolók is örülhettek, hiszen nem lehetett unatkozni egy percig sem – az olykor parázs hangulatú mérkőzések feltüzelték és felpezsdítették a hűvösben rendületlenül szurkoló hozzátartozókat. A mezőnyt a hazai és környékbeli csapatokon kívül több nagy múltú, az utánpótlás-képzésben magas színvonalat képviselő egyesület is színesítette. A teljesség igénye nélkül vendégeskedtek nálunk csapatok Szolnokról, Debrencenből, Gyöngyösről, Egerből, Mezőkövesdről, Szigetvárról, Vácról a fővárosból – köztük partneregyesületünk, az MTK Budapest is.


fotó: Glonczi Rudolf


 

Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek, hogy elfogadta meghívásunkat és jelenlétével emelte a tornánk színvonalát! Bízunk benne nagyszerűen érezte magát minden nevező, gyerkőc, edző és kísérő, így találkozunk a következő rendezvényünk alkalmával is.

Összefoglaló: Tarr Gergely
Közzétette: JVSE MEDIA

 

Utánpótlás labdarúgás  |  Joma Húsvéti NAGY Gólvadászat  |  2023 04 16  |  16.15

Leave a Reply