Lezárult a JVSE Foci- és élménytábor – az 5. nap összefoglalója

JVSE FOCI- ÉS ÉLMÉNYTÁBOR 2022 | 5. NAP ÖSSZEFOGLALÓ 

Túlvagyunk táborunk utolsó napján is, ahol a mozgalmas és intenzív, meleg napok után péntekre igyekeztünk könnyített menetrenddel készülni a srácoknak. 

A reggeli érkezés után az első út a műfüves pályára vezetett, hogy sor kerüljön a tábor utolsó nagy csörtéire, összecsapásaira és még utoljára focizhassunk egy kiadósat.


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


A grundos foglalkozás végeztével és a bőségtálak elfogyasztása után, a csapatunk útra kelt, hogy a jászfényszarui horgásztársaság tagjainak segítsége és felügyelete mellett pecázzon egy nagyot.
fotók: Rusai Renáta


Ezzel párhuzamosan, akiknek éppen nem volt bot a kezében azok Bagi Gábor, kis táborozónk édesapja, jóvoltából rögtönzött off-road túrán vehettek részt a Kalapgyári tavak körül.


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


Ebédre pedig a horgászegyesület elnökének jóvoltából nagyon finom paprikáskrumpli várta a megfáradt lurkóinkat.

Ezt követően egy rövid “tankolásra” visszatértünk bázisunkra, hogy onnan az uszoda felé vegyük utunkat, ahol a kinti forróság elől a medencébe menekülve telt a délután, hogy aztán az utolsó uzsonna és az egész hetes élmények után mindenki mosolyogva térhessen haza, és megkezdhesse a hétvégi regenerációját!


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


Köszönjük szépen, hogy velünk táboroztatok! Bízunk benne, hogy mindannyian nagyszerűen éreztétek magatokat, és szuper emlékekkel, élményekkel gazdagíthattuk a nyaratokat!

Hajrá, JVSE!

Foci- és élménytábor 2022  |  Utánpótlás labdarúgás  |  2022 07 25  |  11.15

Leave a Reply