Kánikula a JVSE Foci- és élménytábor 4. napján

JVSE FOCI- ÉS ÉLMÉNYTÁBOR 2022 | 4. NAP ÖSSZEFOGLALÓ 

Táborunk utolsó előtti napján már nem csak egymással kellett megküzdeniük gyerkőceinknek (a pályán), hanem az egyre fokozódó kánikulával is.

Ennek megfelelően reggel menetrendszerinti járat indult a füves edzőpályára, hogy a délelőttből – még a nagy hőség előtt – minél több időt ki tudjanak használni lurkóink a focizásra.


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


A meccsek között dézsa-búvárkodással igyekezett mindenki frissnek és üdének maradni a következő találkozókra, valamint a délelőtti büntetőrúgó versenyünkre is, mely nagy csatákat hozott először a csapatokon belül, majd a csoportgyőztesek versenyében is.fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


A délelőtti csörték után, töménytelen mennyiségű pizza elfogyasztásával igyekezett mindenki visszanyerni az elvesztett energiáit, hogy aztán az uszodában való csobbanásra és labdázásra újra teljes erőbedobással futhasson neki.


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


A hűsölés után csipet-csapatunk meglátogatta a Jászfényszarui Művésztelepet az általános iskolában, ahol a pólóbatikolás kézműves fortélyait sajátíthatták el táborozóink, és így színesebbnél színesebb pólódarabok születhettek meg mini kézműveseink jóvoltából.


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


Visszaérve sporttelepünkre, a tábori nap zárása előtt hűsítő jégkrémekkel igyekezett mindenki kitartani a nagy melegben, a szülők érkezéséig.


fotók: Tarr Gergely & Szathmári Márton


Gyorsan elszaladt a csütörtöki nap, de nem csak ez, hanem a teljes hét, amiből már csak a péntek maradt hátra.

Foci- és élménytábor 2022  |  Utánpótlás labdarúgás  |  2022 07 22  |  15.00

Leave a Reply