Jászfényszaru mindig is közel állt hozzám – Pető Márk interjú

Interjú új játékosunkkal, Pető Márkkal!

Nem csak a meglévő, hanem az új JVSE családtagokat is szeretjük megszólaltatni, így most nyári igazolásaink közül elsőként Pető Márkra kerül sor, aki a JVSE MEDIA-nak adott bemutatkozó interjút.


Készítette: Lakatos Áron  |  JVSE MEDIAJVSE MEDIA:
Kedves Márk, üdv a fedélzeten! Kérlek, oszd meg a JVSE MEDIA követőivel, hogy miért szerződtél Jászfényszarura!
P.M.: Pár évvel ezelőtt már volt szó róla, hogy Jászfényszarura igazolok, akkor azonban egyéb okok miatt más csapatot választottam. Tavasszal jött a megkeresés Kemecsi László vezetőedzőtől, hogy szeretné ha jövőre a csapatában játszanék. Egy hosszabb beszélgetés után döntöttem úgy, hogy a JVSE-ben szeretnék játszani. Döntésem alapja – a kiváló körülmények és a csapat minősége mellett – az volt, hogy Jászfényszaru mindig is közel állt a szívemhez.

JVSE MEDIA: Milyen tervekkel érkeztél ide, a Jászság kapujába?
P.M.: Szeretnék a csapat meghatározó tagja lenni, és segíteni az együttest, hogy elérjük a céljainkat. Szeretném mindig tudásom legjavát adni, ezáltal is segítve a csapattársaimat. Emellett edzőként részt veszek a JVSE utánpótlás-képzésében is.

JVSE MEDIA: Általánosságban mit gondolsz Jászfényszaruról? Milyen kapcsolódási pontod van Jászfényszaruval?
P.M.: Mint már említettem, Jászfényszaru mindig is közel állt hozzám, olyannyira, hogy második otthonomként tekintek a városra. Több gyerekkori barátom itt nőtt fel, így rengeteg időt töltöttem Jászfényszarun. Az egyik legszebb település a környéken, a város infrastruktúrája, fejlődése pedig lenyűgöző.

Köszönjük a rövid interjút, Márk! Sok sikert kívánunk Neked JVSE-színekben!

Interjú  |  Felnőtt labdarúgás  |  2022 08 01  |  19.55

Leave a Reply