Szathmári Márton is a szakmai stábunkat erősíti!

Kiváló szakemberrel bővült edzői stábunk!

Marci személyében a környezetünkben ismert és elismert, kiváló szakemberrel bővült utánpótlás edzői stábunk, aki Tápiószecsőről tette át székhelyét hozzánk. 


fotó: Tarr Gergely


Edzői karrierjét 2007-ben kezdte lakhelyén, Tápiószecsőn. 2014-2016 között két évet az FC Esztergomnál töltött, ezt megelőzően és követően is a Tápiószecső FC sikereiért dolgozott. Eddigi pályafutása alatt az U7-es gyermekektől kezdve egészen a felnőtt csapatig minden korosztállyal töltött már el közös időt, sőt, egy nagyszerű női labdarúgó csapatot is irányított, még a 2000-es évek végén, melyből többen is utánpótlás válogatottságig vitték.

Marci UEFA B edzői végzettséggel rendelkezik, emellett a Testnevelési Egyetemen szerezte meg diplomáját.

Vitányi Szabolcs és Tarr Gergely megkeresését követően, a nyári időszak közepén mondtam igent a lehetőségre. Az igényes és szép környezet mellett a klub felépítése, a gyermekek egyre növekvő létszáma egyaránt vonzó volt számomra. Ehhez a szemmel is jól látható fejlődéshez szeretném én is hozzátenni a magam tudását, tapasztalatát és személyiségét, korosztálytól függetlenül, hogy Jászfényszaru hírnevét immár közösen építhessük magasabbra a jövőben.

Az elmúlt években a Tápiószecső FC szakmai és operatív vezetőjeként, testnevelőtanárként és a Bozsik Egyesületi Program körzeti csoportvezetőjeként is dolgozott Pest megyében. 
Marci fogja a továbbiakban segíteni Tarr Gergely utánpótlás szakmai vezetőnk munkáját, valamint segíteni kiemelt csapataink és azon felüli korosztályaink munkáját, koordinálását. Lényegében egyesületünk életének minden kis szeletében szerves részvétel várható tőle.

Köszöntünk az edzői teamben, Marci! Sikeres, eredményes munkát kívánunk Neked!

Felnőtt labdarúgás  |  2022 08 22  |  18.00

Leave a Reply