TAB! 2022 – U10: hasznos tapasztalatok, kevés szerencsével

Az U11-es korosztály küzdelmeinek zárása után, szinte azonnal indult a délutáni program edzőpályánkon is, melyet az U10-es korcsoport csapatai vettek birtokba. 

Itt is 2 csapattal képviseltettük magunkat, hogy a késői visszalépések okán egyik vendég csapatunk se szenvedjen hátrányt a játékidők tekintetében.

A fotókon nem az U10-es korcsoport csapatai és játékosai láthatóak.


fotó: Glonczi Rudolf


Ebben a korosztályban az FC Hatvan, Újpest FC, Kisújszállás, SZAC Budapest, Eger SE és a Jászberényi FC egyesületei csaptak össze, hogy megmérkőzzenek és eldöntsék, ki viheti haza az első helyezésért járó serleget. Az A csoport küzdelmei igen kiegyenlítettre sikerültek, melyben a körbe verések után, gólarányban csúszott le fehér csapatunk az elődöntőbe jutásról. 


fotó: Glonczi Rudolf


A B csoportban az FC Hatvan gárdája kimagaslott, míg a második továbbjutó hely sorsát szintén a gólarány döntötte el. Végül a hatvani brigád magabiztosan, minden találkozóját megnyerve, megérdemelten hódíthatta el a tornagyőzelmet és vele járó díjakat.

Nagyon büszkék vagyunk ebben a korcsoportban is minden játékosunkra, hogy szépen helytállva már-már erőn felül teljesítették a délutánt, hiszen mindannyian egytől-egyig a délelőtti összecsapásokban is érdekeltek voltak.

Az U10-es versengés helyezettjei
I. FC Hatvan

II. Újpest FC
III. Kisújszállási SE

A torna további sorrendje és eredményei a következő linken tekinthetőek meg: https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1665689016


fotó: Glonczi Rudolf


A torna gólkirálya: Hájos Zalán /Jászberényi FC/
A torna legjobb kapusa: Herbály Maximilián /Újpest FC/
A torna legjobb játékosa: Paczolay Bence /FC Hatvan/
A torna legjobb hazai játékosa: Danyi Kevin /JVSE Fehér/


fotó: Glonczi Rudolf


Gratulálunk a helyezett csapatoknak és minden játékosnak! Büszkén gondolunk vissza, hogy igazi futballünnepnek lehettek tanúi a kilátogató nézők és hozzátartozók!

Utánpótlás labdarúgás  |  Tisztelet a Bátraknak kupa  |  2022 11 03  |  15.30

Leave a Reply