Mostanra több mint játékos – interjú Németh Norberttel

Interjú a JVSE-hez több szerepben visszatért Némóval!

Ahogy azt július végén megírtuk, rövid, fél éves jászberényi kitérő után ismét keretünkben köszönthetjük a rutinos belső középpályást, Németh Norbertet! Némó ugyanakkor csatlakozik utánpótlás szakmai stábunkhoz is, amiről pedig itt olvashatóak részletek.

Norbit ezúttal ‘fényszarusi visszatérése kapcsán kérdezte a JVSE MEDIA munkatársa.


Készítette: Lakatos Áron  |  JVSE MEDIAJVSE MEDIA:
Bár a téli átigazolási szezonban eligazoltál Jászberénybe, mi továbbra is a JVSE családtagjának tartottunk. Úgyhogy örülünk, hogy újra itt vagy, velünk!
N.N.: Köszönöm szépen! Az érzés kölcsönös. Jászfényszaru mindig is közel állt hozzám, mindig jól éreztem itt magam: jó volt a társaság és a közösség is – lényegében a második otthonomat találtam meg. Sajnos az elmúlt félévem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de Jászfényszarun másra számítok.

JVSE MEDIA: Mi hiányzott a JVSE kapcsán? Mit szeretsz Jászfényszaruban?
N.N.: Az itteni barátaim, régi-új csapattársaim és úgy összességében, ez a közösség hiányzott a legjobban Jászfényszaru kapcsán.

JVSE MEDIA: Milyen célokkal tértél haza Jászfényszarura?
N.N.: Bízok a minél jobb szereplésben! Remélem, hogy minimum a tavaly elért helyezést idén is sikerül teljesítenünk. Ehhez megpróbálok minden meccsen a maximumot nyújtani, hogy segíteni tudjak a csapatnak!
Hajrá, JVSE! Szurkoljunk minél többen a csapatért a bajnokság közben!

Köszönjük a rövid interjút, Némó! Sok sikert kívánunk Neked a pályán, valamint az utánpótlás tevékenységed során!

Interjú  |  Felnőtt labdarúgás  |  2022 08 04  |  18.04

Leave a Reply