U10: FIATAL CSAPATUNK ÉRTÉKES TAPASZTALATOKKAL GAZDAGODOTT

Április 25-én, csütörtökön ismét a Salgótarjáni úton volt jelenésünk, ahol ezúttal az U10-es korcsoport számára került megrendezésre a partneregyesületek tornája.

Ahogyan az előző két alkalommal, úgy most is igazán népes mezőny jött össze a délutáni küzdelmekre és ismételten 14 gárda versengett a torna keretein belül. A szervező és házigazda MTK Budapest U9-es, valamint saját csapatunk mellett jelen volt még a Balassagyarmat, a Gödöllő kék és fehér, a Dunakeszi, az ASI U10-U11, a BMC U10-U11, a Kaposvári Lobogó, a KISE, a BVSC, a Halásztelki U10-U11, a Palota SE U10-U11 és a RAFC alakulatai.

Lurkóink az ‘A’ jelű hetesbe kerültek beosztásra. Sok hiányzóval vágtunk bele a délutánba és csapatunkat U9-es fiataljainkkal egészítettük ki erre a partneregyesületi tornára. Eredményeink ettől függetlenül nem néznek ki rosszul, értékes tapasztalatokkal és játékpercekkel tudtak gazdagodni srácaink, főleg a 2015-ös legényeink, viszont a játékképe nem nézett ki jól a nap folyamán és korosztályos labdarúgóink is kissé gyengécske teljesítménnyel rukkoltak elő most.

Csoportmérkőzések:

JVSE – Halásztelki FC U10-U11 1:0
BMC U10-U11 – JVSE 3:0
JVSE – ASI DSE U10-U11 7:0
MTK U9 – JVSE 2:1
Gödöllői SK Fehér – JVSE 4:0
JVSE – BVSC 1:2

Eredményeink után a csoportunk 6. helyén végzett megfiatalított csapatunk, így a ‘B’ csoport hatodikja ellen léptünk még pályára a 11. helyért. 

11. helyért:

JVSE – Balassagyarmati SE 2:1

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“Nem voltam elégedett a látottakkal, mindenki mélyen tudása alatt teljesített. Bár szoros eredmények születtek, egyik mérkőzésen sem tudtunk irányítani és tetszetős támadást felépíteni. Az egyetlen pozitívum, hogy több fiatalabb játékosunk is hasznos játékperceket szerzett az idősebbeknél.

Leave a Reply