U13 PEST: ELRAJTOLT A 3/4 PÁLYÁS BAJNOKSÁG

Vasárnap délelőtt Tápiószentmártonban a Kincsem Lovasparkban vendégeskedett U13-as I. számú csapatunk, akik számára megkezdődött a Pest vármegyei 3/4 pályás bajnokság I. osztálya.

Újabb mérföldkő ez egyesületünk életében, ugyanis korábban ebben a korcsoportban még sosem szerepelt csapatunk 3/4 pályás kiírásban.
Célunk mindenképpen nevezésünknél az volt, hogy a gyerkőceinknek egészséges átmenetet tudjunk biztosítani a keresztpálya és a nagypálya között, valamint a megnövekedett távolságokkal új kihívások elé állíthassuk játékosainkat.

A 4×20 perces mérkőzés első negyede lassan indult el számunkra és érezhető volt a srácok izgatottsága az újdonság miatt, ami kissé meg is fogta játékosaink lábait. Majd a kezdeti zavart levetkőzve egyre többen kezdtek éledezni és szép fokozatosan bemelegedve egyre jobb teljesítményeket láthattak a lelkes szülők. Helyzeteink akadtak bőven, de végül mezőnybéli fölényünket nem tudtuk kihasználni.


Pest Vármegyei U13-as bajnokság, I. osztály, C-csoport

1. forduló

Kincsem SE – Jászfényszaru VSE I. 2:1 (0:0, 1:1, 2:1)

Gólszerzőnk: Bácsics J.

 

Értékelés: Nyilatkozat
Szakmai vezető: Tarr Gergely

“Megszeppenve kezdődött számunkra a mérkőzés, érezhető volt, hogy a srácokban kicsit több volt a drukk ezzel a találkozóval kapcsolatban, mint előtte. Ahogy haladtunk előre, úgy fokozatosan vetkőzték le az izgalmat és egyre jobban nyílt ki a csapat és játékunk. A találkozó első negyedét leszámítva mi domináltunk a mezőnyben, rengetegszer sikerült a támadóharmadik felépülni, viszont a kapu előtt igazi veszélyt keveset tudtunk kialakítani. Az utolsó döntések nem sikerültek jól és sokszor még túl akarták cipelni, bonyolítani a kínálkozó lehetőségeket a srácok, valamint ma büntetőből sem ment számunkra. Az odaajándékozott találatok ellenére a második és harmadik negyedben is biztatóan játszottunk, viszont az utolsó húsz percre nagyon látványosan elfogytunk. Ettől függetlenül láttunk jó teljesítményéket már most is, akadtak ötletek, elképzelések és ami fontos, nem adtuk fel saját játékunkat egy percre sem, így nincs elkenődés az első mérkőzés után. Építkezni kell tovább.”

Leave a Reply