Sikeres szezonrajt a serdülő bajnokságban!

U16-os csapatunk szombaton délelőtt hazai pályán kezdte meg szereplését a 2022/2023-as szezonban.
Első ellenfelünk a szolnoki Lurkó Focimánia csapata volt.


fotó: Szathmári Márton


Remekül indult a találkozó, a mezőnyfölény mellett a félidő derekára kétgólos előnyben is voltunk Gyurgyik Balázs találatainak köszönhetően. Az első játékrész végéig további helyzeteket sikerült kialakítani, ám újabb találat már nem született.

A második félidőben visszavett a csapat a lendületéből, ellenfelünk pedig – kihasználva helyzeteit – 15 perc leforgása alatt egyenlített. 

Szerencsére még maradt erő a lábakban a találkozó utolsó perceire is, Petrovics remek szabadrúgásgóljának köszönhetően végül a győzelmet is megszerezte csapatunk!


fotó: Szathmári Márton


Végeredmény
Jászfényszaru VSE – Lurkó Focimánia 3:2 (2:0)

A mérkőzés teljes jegyzőkönyve ide kattintva tekinthető meg.

A megnyert mérkőzést követően a JVSE MEDIA munkatársa a csapat edzőjét, Szathmári Mártont kérdezte a látottakról:

Az első játékrészben egységesen, tudatosan játszva végig irányítottunk, jó megoldások jellemezték a csapatot. A második félidőben érthetetlen módon visszavettünk a lendületből, gyakorlatilag az első 15-20 percet átaludtuk. A csapat és a srácok erejét mutatja, hogy képesek voltak változtatni és végül – a meccs középső fázisát leszámítva – megérdemelt sikerrel zártuk az első fordulót. Gratulálok a szezonnyitó győzelemhez, ellenfelünknek további sok sikert kívánok!

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 09 06  |  19.35

Leave a Reply