U17-U19: ÚJFENT KETTŐS GYŐZELEM A REGIONÁLIS FUTSALBAJNOKSÁGBAN

Hétfőn este hazai környezetben, két korosztályban is előrehozott mérkőzéseken fogadtuk a Kiskunhalas csapatait Tóalmáson.

Az esti mérkőzések sorát U17-es gárdánk nyitotta meg, a kezdési időhöz képest 40 perc csúszással. A számunkra teljesen ismeretlen vendégeinkre az utazás viszontagságai miatt sajnos várnunk kellett, de ez a hosszú tétlenség szerencsére annyira nem zavarta meg kissé tartalékos csapatunkat. Az első félidő még jóval szorosabb lett, mint vártuk, de végül nagyon magabiztosan gyűjtöttük be az újabb három pontot.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 14. forduló

Jászfényszaru VSE – Kiskunhalasi FC 11:4 (4:3)
Gólszerzőink: Bazsó D. (4), Banya J. (3), Erdei L., Németh B., Boroznaki B., Kocsis R.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Eléggé foghíjasan vártuk ezt a találkozót, rengeteg hiányzónk volt, mellette pedig eltiltások okán is kellett nélkülöznünk játékosokat. Erre még rátett a hosszúra nyúlt várakozás és tétlenség, mire végre elkezdhettük a játékot. Az első félidő még elég döcögősre sikeredett, viszont a második játékrészre jobban megráztuk magunkat és viszonylag nagy különbségű győzelmet sikerült aratnunk. Rengeteg helyzetet kihagytunk még így is, valamint nagyon könnyed gólokat kaptunk, de ilyen körülmények között a legfontosabb az újabb három pont.”

A csapat tagjai voltak: Kocsis Renátó, Boroznaki Barnabás, Németh Bálint, Erdei Levente, Dobák Ádám, Banya József, Bazsó Dávid.

Épphogy véget ért fiatalabbjaink találkozója, már a folytatásban a parketten U19-es alakulatunk várta a kezdősípszót. Ezen a mérkőzésen idősebb csapatunk is elég pontatlanul és kissé enerváltan játszott, sokáig csak a mezőnyben folyt a párharc és a néhány adódó próbálkozást a kapusok rendre hárították. A második félidőre 0:0-ás állással fordultunk és hiába igyekeztünk a magunk javára billenteni a mérkőzést, sajnos ez nem akart összejönni, végül pedig ellenfeleink szerezték meg a vezetést. Szerencsére csapatunk ismét nagy hajrát produkált és szinte a lefújás pillanatában sikerült megfordítanunk az állást.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 18. forduló

Jászfényszaru VSE – Kiskunhalasi FC 2:1 (0:0)
Gólszerzőink: Rácz A., Donnert F.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Kiállítás miatt itt is nélkülöznünk kellett játékosokat, köztük az egyik gólfelelősünket is. Lassan játszottunk most és a kellő erő és energia is hiányzott a mérkőzés nagy részében, emellett a befejezéseink is most kissé erőtlenekre sikeredtek. A találkozó vége előtt 10 perccel jött a feketeleves és hátrányba kerültünk, mely egyben ébresztőt is fújt a srácoknál. Szerencsére nagyszerűen tudtunk reagálni a nemvárt helyzetre, hirtelen nagyon nagy energiákat szabadítottunk fel és végre tempózni kezdtünk, hogy még valahogy kikaparjuk a gesztenyét. Mondanom sem kell, őrültre sikeredett a végjáték és az utolsó 3-4 percben tudtuk megszerezni az egalizáló találatot, majd az utolsó másodpercekben a győzelmet érő gólt. Mondhatni kicentizték a srácok és igazán, izgalmas estét produkáltak a kilátogató szülőknek, nézőknek. A játékunk most nem volt az igazi, de végül a három pontot sikerült itthon tartani.”

A győztes csapat: Donnert Flávió, Fekete Tamás, Magyar Balázs, Radó Alex, Zámbó Marcell, Rácz Alex, Palotai Renátó, Kiss Ákos.

Leave a Reply