U7-eseink a Tigre Ball Cup-on jártak

Partneregyesületünk, az MTK Budapest meghívásának eleget téve vettünk részt az első alkalommal megrendezett Tigre Ball Cup elnevezésű tornán, mely az U7-es korosztály számára lett meghirdetve.


fotó: Flink Mihály | MTK Budapest


A tornán lurkóink mellett a Gödöllői SK, a MOL Fehérvár FC, a Pécsi MFC, a III. Kerület TVE és természetesen a rendező MTK Budapest korosztályos csapatai szerepeltek még. A kupa küzdelmei a korosztály számára megszokottól nagyobb pályaméreten és 4 v 4-ben zajlottak, ahol mindenki megmérkőzött mindenkivel, így 5×17 perc játékidő jutott minden együttesnek.


fotó: Flink Mihály | MTK Budapest


A jó hangulatú, intenzív és magas színvonalú tornát végül az MTK Budapest nyerte meg, második a III. Ker. TVE együttese lett míg a harmadik helyen a Gödöllői SK végzett.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

Nagyon jó tornán vehettünk részt ismét, mely nagyszerű kihívások elé állították lurkóinkat és intenzitása miatt a megszokottól nagyobb terhelést biztosított játékosainknak. Sajnos ez a nap számunkra nem a legjobban, azt is mondhatnám, hogy a tőlünk megszokottól jóval szerényebben sikerült. Mióta a srácokkal együtt dolgozunk, ilyen visszafogott játékot és gyengécske produkciót még nem tapasztaltam tőlük, sajnos a betegségek okán kihagyott egész hetes felkészülés érezhetően rányomta mindenki teljesítményére a bélyegét. Enerváltak, erőtlenek voltunk a torna folyamán és nem igazán tudtuk azt a pályára vinni, amit tudunk. Ettől függetlenül örülök, hogy a tornára el tudtunk jönni, mert a hét közepén még ez is kérdéses volt. Igazán büszkévé tesz minket, hogy ilyen megmérettetések alkalmával a mi egyesületünk neve is bekerül a kalapba és hasonló felfogású, egymáshoz igen közel lévő csapatokkal mérkőzhetünk meg, melyek nagyszerűen szolgálják a játékosaink fejlődését. 

Köszönjük a meghívást és a szervezést partneregyesületünk munkatársainak!

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 02 23  |  10.40

Leave a Reply