U8 & U9 – Kölyökliga: első októberi forduló összefoglalója

Október első vasárnapján 2-2 mérkőzéssel folytatódtak az országos Kölyökliga U8-as és U9-es küzdelmei.
Csapataink ismét hozták soron következő találkozóikat, és továbbra is maximális teljesítménnyel állnak a sorozatban. Nagy örömünkre ebben a körben U8-as csapatunk már biztosan kivívta a tavaszi felső házas folytatást, míg U9-es csapatunk is nagyon közel áll ehhez.

U9 Kölyökliga, B csoport, 3. forduló
III. kerületi TVE – JVSE 4:6
JVSE – VS Dunakeszi 2:1


fotó: Tarr Gergely


Tarr Gergely értékelése: U9-es csapatunk összességében nagyon gyengén muzsikált ebben a fordulóban – a két héttel ezelőtti teljesítményünk közelében sem jártunk. Nem nagyon volt játékunk és egyéni teljesítményekben is messze alul teljesítettünk.

 

U8 Kölyökliga, B csoport, 3. forduló
Vác VLSE – JVSE 1:6
JVSE – Szent Pál Akadémia HSE 10:1


fotó: Tarr Gergely


Tarr Gergely értékelése: U8-as gárdánk sem a legszebb arcát mutatta vasárnap: nagyon kényelmesen futballoztunk, kevés munkát és energiát lerakva, így a játék képe is messze elmaradt az elvárttól. Egyénileg is kevés játékosunk pörgött a megfelelő fordulatszámon, de köztük legalább akadt pozitív meglepetés.

 

A hétvégi fordulót követően a korosztályos csapataink kísérőjét, Tarr Gergelyt kérdezte a JVSE MEDIA az aktuális tapasztalatairól:

Továbbra is 100%-os mind a két csapatunk, ami nagyszerű eredmény. Ha kimondottan csak az elért eredményekre fókuszálunk, akkor elégedetten csettinthetünk, viszont ha ettől elvonatkoztatva szemléljük a nap összképét, már sajnos nem lehetünk ennyire elfogultak. 
Mindenesetre jól jellemzi csapataink pozícióját, hogy tavaly sokszor ilyen esetekben nem felénk billent a mérleg nyelve egy-egy találkozón. Dolgozunk tovább, és remélem, a következő fordulóban nem csak eredményesen tudunk majd teljesíteni, hanem nagyszerű játékkal is előrukkolunk.

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 10 04  |  17.50

Leave a Reply