U8-U9: NEM A LEGSZEBB ARCUNKAT MUTATTUK A KÖLYÖKLIGA FOLYTATÁSÁBAN

Október 15-én a 3. fordulóval folytatódtak a Kölyökliga őszi küzdelmei U9-es és U8-as csapataink számára.

Az aktuális fordulóban U9-es brigádunkra ezúttal is két találkozó várt, míg U8-as korcsoportunknak a szombati partneregyesületi torna után, vasárnap három mérkőzésen kellett ismét helytállnia.
Sajnos a mögöttünk hagyott fordulóban egyik csapatunk sem a legszebb arcát mutatta meg magából és messze alul múltuk saját tudásunkat. A rossz teljesítmények ellenére idősebb alakulatunk megőrizte veretlenségét és kvalifikálta magát a tavaszi felső házas küzdelmekre, míg kisebbjeink mostani produkciójuk után lecsúsztak a dobogóról. 

U9 Kölyökliga, B csoport, 3. forduló

UTE U8 – JVSE 3:4
Gólszerzőink: Vitányi D. (2), Ballagó A., Kolozs N.

Viadukt SE Biatorbágy – JVSE 1:4
Gólszerzőink: Vitányi D. (2), Ballagó A., Hurubán Á.

U8 Kölyökliga, 3. forduló

Ikarus BSE – JVSE 2:1
Gólszerzőink: Rezes M.

UTE – JVSE 1:2
Gólszerzőink: Barna J. (2)

Barca Academy Hungary – JVSE 5:3
Gólszerzőink: Kovács B., Mok B., Csikós D.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Nehéz szavakat találni a fordulóban látottakra és tapasztaltakra. Nagyon vérszegény volt most mind a két alakulatunk, hiányzott a ritmus, a tempó, a koncentráció és kisebbjeinknél az akarati tényezők sem voltak most a helyén. U9-eseink az egész napot tekintve mindössze nagyjából 10-15 percet futballoztak úgy, ahogyan azt végig kellett volna és csak a szerencsének köszönhetjük, hogy a nagyon nagy akarattal és lelkesedéssel játszó újpesti U8-as alakulat ellen végül miénk lett a 3 pont. Majd a Biatorbágy ellen is nagyon kényelmesen ellötyögve telt a találkozó nagy része.
U8-as csapatunk szombaton sem volt a topon, ami a játékot illeti és sajnos ezt a nem pozitív formát vasárnapra is átmentette a társaság. Első és harmadik meccsen saját magunkat vertük meg szinte, míg az Újpest ellen az utolsó pillanatban sikerült csak kikaparni a győztes találatot begyakorolt mozgásból. Egész végig kevés volt a tűz a pályán, labdavesztések után kényelmeskedtünk, a támadóharmadban pedig rendre rossz és öncélú döntéseket hoztunk, ha pedig nem így tettünk, akkor az érkezők hiányában, vagy dekoncentráltságából fakadóan nem sikerült valós helyzetet kialakítanunk. Sajnálom, hogy a formánk így visszaesett, pont az ősz végéhez közeledve, ahol fontos találkozók várnak még a fiúkra. Remélem az utolsó, zárófordulóra megrázza magát mindenki és a legjobb tudását adja majd.”

Leave a Reply