U8-U9: VERETLENÜL ZÁRTUK A KÖLYÖKLIGA AKTUÁLIS FORDULÓJÁT

Április 21-én, vasárnap került lebonyolításra a Kölyökliga sorozatának harmadik tavaszi játéknapja az U9-es és U8-as korcsoportok számára.

Idősebb csapatunkra igazán fontos hétvége várt, ugyanis a mögöttünk, szintén veretlenül a második helyen álló Gloriettel, valamint a jó erőkből álló ASI DSE együttesével mérkőztek meg a fiúk. Csapatunk ezúttal inkább lelki és mentális erejéről tett tanúbizonyságot mindkét összecsapásán, amiken volt tartásunk azután is, hogy többször is mi kerültünk nehéz helyzetbe. Ezzel pedig nagy lépést tettek a srácok, hogy idei céljukat elérjék és az élen végezzenek. U8-as együttesünk ismét három találkozón lépett pályára, melyek végén hosszú idő után végre ismét sikerült egy veretlen fordulót zárniuk fiatalabbjainknak, igaz könnyen lehetett volna ez egy maximális hétvége is, de összességében így sem lehetünk elégedetlenek.

U9-es alakulatunk: Peregi Szabolcs, Vitányi Dávid, Hurubán Áron, Molnár Péter, Dudás Dominik, Hornyák Nimród, Ballagó Alex, Kolozs Nimród, Bozai Sebestyén, Szládik Milán.

U9 Kölyökliga, Felsőház, 3. forduló

Gloriett SE – JVSE 3:5
Gólszerzőink: Vitányi D. (3), Ballagó A. (2).

ASI DSE – JVSE 1:3
Gólszerzőink: Szládik M. (2), Peregi Sz.

Csapatunk az újabb két győzelmével továbbra is veretlenül vezeti a felsőházi küzdelmeket.


U8 Kölyökliga, 7. forduló

Vác VLSE – JVSE 5:5
Gólszerzőink: Mok B. (2), Peregi D., Barna J., Lőrinc B.

JVSE – 4 Trainerz-BKV 5:1
Gólszerzőink: Lőrinc B., Peregi D., Kovács B., Szládik Z., Bagi L.

Viadukt SE Biatorbágy – JVSE 4:7
Gólszerzőink: Csikós D. (2), Barna J. (2), Mok B., Kovács B., Bagi L.

Hiába a veretlen forduló U8-as alakulatunktól, javítani nem tudtunk és továbbra is a tabella 6. helyét foglaljuk el. Kár a Vác elleni kiengedett találkozóért.

U8-as brigádunk: Mok Benjamin, Csikós Dominik, Lőrinc Balázs, Bagi Levente, Kovács Botond, Rezes Máté, Barna János, Szládik Zita, Peregi Dominik.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“U9-es csapatunk esetében ez a forduló inkább az akarat, a kitartás, a hit és a szív diadala volt most. Játékunk nem sziporkázott úgy, mint legutóbb. Ismerve ellenfeleinket srácaink kicsit görcsösek voltak, a “tét” megbéklyózta a lábakat és sokszor nem is a saját játékunkat akartuk a pályára vinni. Nem volt ez egy egyszerű hétvége számukra, többször is fel kellett állnunk szinte a padlóról, de mindvégig volt tartása a brigádunknak és végül megcsinálták azt amiért elindultunk reggel. Két kiélezett összecsapás után tudunk továbbra is ott lenni az élen, ráadásul egyetlen veretlen csapatként és már csak két összeszedett találkozót kell teljesítenünk célunkért az utolsó fordulóban. Fiatalabb brigádunk nem volt egyszerű helyzetben, ugyanis vészkapus megoldással kellett abszolválnunk a hétvégi megmérettetéseket. Szerencsére ez nem zavarta meg nagyon a csapatot, jól kezdtünk, több góllal is vezettünk a Vác ellen, de sajnos a találkozó végét csúnyán kiengedtük, valamint nem koncentráltunk eléggé, könnyelműsködtünk, melynek végül megittuk a levét. A második meccsünkre ez vissza is vetette kissé a srácokat, sokkal kevesebb játékot vittünk a pályára, de végül a második játékrészben jöttek a gólok részünkről. Utolsó összecsapásunk katasztrófálisan indult. Egyszerűen mintha a pályán sem lettünk volna, végig csak asszisztáltunk ellenfelünknek, akik minden apró hibánkat könyörtelenül kihasználták, így elég kilátástalannak tűnő, három gólos hátránnyal mentünk az utolsó pihenőre. Egy apró változtatás, valamint sorrendezés után együttesünk “megérkezett” a fordulóra, a nap legjobb 15 percét produkálva, végre futballt mutatva nagyszerű fordítással örvendeztette meg magát és a szülőket egyaránt. Azt hiszem egy igazán izgalmas és korántsem a felnőtt egészségre jótékony hatású vasárnapot tudhatunk magunk mögött mindkét alakulatunkkal! Gratula a fiúknak!

Leave a Reply