U9: nagyszerű teljesítménnyel 2. helyezés az MTK-tornán

Április 20-án csütörtökön folytatódott az MTK Budapest Partneregyesületi programja, melyben ezúttal az U9-es korcsoporton volt a sor, hogy egy délutáni tornán megmutathassák magukat a Salgótarjáni úton.


fotó: MTK Budapest


 

Csapatunk nagyszerű teljesítménnyel és eredményesen játszva nem csak a csoportja élén végzett maximális pontszámmal, hanem az elődöntőt is sikerrel megvívva végül veretlenül jutott a torna döntőjébe, ahol az MTK Budapest U9-es alakulata végül megállította a szuper menetelést.


fotó: MTK Budapest


 

Így végül egyesületünk a nagyszerű második helyet és vele együtt az ezüstérmet gyűjthette be. Az első helyezett az MTK Budapest, míg a bronz érmes a VS Dunakeszi csapata lett.

Gratulálunk a fiúknak, csak így tovább!

Csoportmérkőzések:
Balassagyarmat SE – JVSE 0:4
VS Dunakeszi – JVSE 1:2
Péceli SSE – JVSE 2:5
JVSE – MTK U8 3:0
JVSE – Budakalászi MSE 2:1

Elődöntő:
Abonyi KID FC – JVSE 0:3

Döntő:
MTK U9 – JVSE 7:0

 


fotó: Vitányi Szabolcs


Játékosaink (balról jobbra): Matányi Kenese, Hornyák Nimród, Ballagó Alex, Rezes Gergő, Nagy Milos, Nagy Marcell, Vitányi Dávid, Szalontai Noel, Prepok Máté, Dóczi Dániel

 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

Összességében egy szuper délutánt tudhatunk magunk mögött, ahol egészen a döntőig igen meggyőzően játszva tudtunk eljutni. Voltak ugyan gyengébb periódusaink, de az összkép végre újra igen jól festet. Külön öröm, hogy keretünkben hárman is még az U8-as korosztályunkhoz tartoznak, valamint hogy mindenki tudott hozzátenni a délután folyamán. A legjobb teljesítményünket az elődöntőbe nyújtottuk szerintem, ez a találkozó tetszett a legjobban, ahol mindent fel tudtunk vonultatni abból, amit képviselni szeretnénk. Sajnos a döntőben nem tudtuk megnehezíteni a házigazdák dolgát, de itt is büszkék lehetünk, hiszen ismerve az erőviszonyokat sem akartuk feladni saját magunkat és beállni bekkelni a kapu elé, hanem megpróbáltunk játszani, már amennyire hagytak minket a kék-fehérek. Gratulálunk partneregyesületünknek a végső győzelemhez és pacsi a saját játékosainknak, hogy végre újfent szuper teljesítményt láthattunk tőlük.

fotó: MTK Budapest


 

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 04 21  |  22.05

Leave a Reply