U9: ÖTÖDIK HELY A PARTNEREGYESÜLETEK TORNÁJÁN

Április 18-án, csütörtökön ezúttal az U9-es korcsoport számára került megrendezésre az MTK Budapest partneregyesületi tornája.

A 2015-ös korosztály versenyére is igen szépszámú nevező jött össze, így most is 14 gárda mérkőzött egymással a délutáni torna keretein belül. A házigazda MTK Budapest két U8-as brigádjával képviseltette magát míg mellettük jelen volt még a Balassagyarmat, a Gödöllő, a Dunakeszi, az ASI, a Pécel, a Kaposvári Lobogó, a KISE, a Budakalász, a Palota SE, a Maglód és a Kiskunlacháza korosztályos gárdái.

Alakulatunk, akárcsak egy héttel korábban a kisebbek, az ‘A’ jelű hetesbe került beosztásra. Nagyszerűen kezdtük meg a küzdelmeket, első két találkozónkon nagyon magabiztosan játszottunk, ami nem csak a játékban mutatkozott meg, hanem az eredményekben is. Aztán valami megváltozott a fiúknál, hiányzott a folytatásban az átütőerő és a kapu előterében rendre hiba csúszott a befejezésekbe, döntésekbe. Gyengülő egyéni és csapatteljesítményeket láthattunk a továbbiakban, így sajnos lecsúsztunk a dobogóért folytatott harcokról.

Csoportmérkőzések:

JVSE – Kiskunlacháza SE 8:0
Péceli SSE – JVSE 0:4
JVSE – ASI DSE 0:1
MTK U8 kék – JVSE 0:1
Gödöllői SK – JVSE 3:1
JVSE – Budakalászi MSE 3:1

Eredményeinknek, valamint két vereségünknek köszönhetően végül csak a csoportunk 3. helyét sikerült megszereznünk, így a ‘B’ csoport harmadikja ellen léptünk még pályára az 5. helyért. Az utolsó találkozón is döcögött a gépezett, de végül sikerrel zártuk a napot és végeztünk a partneregyesületi torna 5. helyén.

5. helyért:

JVSE – Balassagyarmati SE 3:1

Viszont volt minek örülni a megmérettetések végén, ugyanis a torna felfedezettjének díját Szládik Milán kapta meg csapatunkból!

Csapatunk: Vitányi Dávid, Szládik Milán, Dudás Dominik, Hornyák Nimród, Ballagó Alex, Bozai Sebestyén, Molnár Péter, Peregi Szabolcs.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Nagyszerűen és sziporkázva indítottuk a délutáni mérkőzések sorát. Jól játszottunk, rengeteg ötletet vittünk fel a pályára. Aztán ez a 3. mérkőzésre eltűnt belőlünk. Belassultunk, nem mertük ugyanazt folytatni, amit elkezdtünk. Hiába birtokultuk a labdát nagyobb részben, mint ellenfeleink a kapu előtt elfogytunk, nem jöttek a jó megoldások, a jó döntések és meglátások, emiatt pedig egyre kapkodóbban és idegesebben játszott a csapat. Összefoglalva, a nap hátralévő részében hiányzott belőlünk az átütőerő és a tempó. Emiatt összejött két vereség a csoportban, ami okán végül csak az 5. helyért játszhattunk még egy összecsapást. Nem vagyok elégedett a látottakkal, mert tudjuk, hogy több van a srácokban és amit az első két mérkőzésükön mutattak az áll közelebb a valósághoz. Bízom benne ők sem elégedettek és legközelebb nem kényelmesedünk el így.

Leave a Reply