Villáminterjú Kemecsi Lászlóval felnőtt labdarúgóink téli felkészüléséről

A hétvégi bajnoki nyitány előtt a JVSE MEDIA felnőtt labdarúgó csapatunk közel másfél hónapos felkészülési munkájáról kérdezte az “A” csapat vezetőedzőjét, Kemecsi Lászlót.


fotó: Lakatos Zoltán


 

JVSE MEDIA: Kérlek Laci, foglald össze pár gondolatban a felkészülési időszakot!

Kemecsi László: Január 9-én kezdtük meg a felkészülést hazai környezetben. Heti 4 edzéssel készültünk 4 héten keresztül, az utolsó hetekben pedig visszatértünk a bajnoki időszakban szokásos 3 edzésre. Szerencsére kegyes volt hozzánk az időjárás, 6 felkészülési mérkőzést is sikerült lejátszanunk.

Január 14. – Bagi TC [Megye II. – Pest] vs JVSE 5:8
Január 22. – Pásztói SK [Megye I. – Nógrád] vs JVSE 2:3
Január 25. – Gyöngyösi AK [Megye I. – Heves] vs JVSE 2:5
Január 29. – Palotás SE [Megye I. – Nógrád] vs JVSE 2:4
Február 2. – Gyöngyöshalász SE [Megye I. – Heves] vs JVSE 6:6

Február 5. – Heréd LC [Megye I. – Heves] vs JVSE 2:1

Messzemenő következtetéseket nem szabad levonni ezekből a találkozókból, de jó erőfelmérő volt számunkra és sok tanulsággal is szolgáltak. Sajnos a felkészülésünket – ezúttal is – több játékosunk sérülése, betegsége is hátráltatta, de bízunk benne, hogy pár hét múlva már ők is teljes értékű munkát fognak végezni.


fotó: Lakatos Zoltán


 

JVSE MEDIA: Módosult-e a keret az őszihez képest?

Kemecsi László: Történtek változások a keretben is: Kerek Norbert Örkényben, Szabó Márton az NB III-as Jászberény FC-ben folytatja, amihez sok sikert kívánunk nekik! Köszönjük az eddigi segítségüket. Szerencsére érkezőkből sem volt hiány: visszatért az FC Hatvanból régi-új gólerős csatárunk Szanku Kristóf, valamint sikerült megegyeznünk további, NB III-as tapasztalattal rendelkező játékossal, Ludasi Martinnal, valamint Nagy Szabolccsal. 

Köszöntjük a JVSE családjában régi és új játékosainkat, egyúttal köszönjük távozóinknak mindazt a munkát, amivel erősítették kék-fehér csapatunkat!
Sok sikert kívánunk fiainknak az első bajnoki mérkőzéshez, amelyet idegenben, a Mezőtúr otthonában játszanak 2023. február 18-án, 14:30-as kezdéssel.

 

Felnőtt labdarúgás  |  2023 02 16  |  16.00

Leave a Reply