U7: 3. hely a Youth Talent Cup-on!

Idei első tornájára utazott szombaton délelőtt U7-es csapatunk, akik az AQUA Youth Talent Cup Felkészítő Tornáján szerepeltek Kiskunlacházán!

A YTC tornáin mindig nagyon nívós mezőny jön össze – most sem volt ez másként. A kupa U7-es mezőnyében szerepelt több akadémia; a Budapest Honvéd; a MOL Fehérvár; partneregyesületünk, az MTK; az FTC; a Vasas, valamint olyan tehetségközpontok csapatai, mint a Gödöllő, az Eger vagy éppen a Monor.


fotó: Vitányi Szabolcs


A délelőtt folyamán kis focistáink nagy elánnal és nagy küzdésről tanúbizonyságot téve játszottak és igyekeztek sorra venni az akadályokat.

A csoportunkban egy elvesztett találkozóval, gólarányban csúsztak a második helyre, így az elődöntőben partneregyesületünk, az MTK Budapest fiataljai ellen kellett játszaniuk, ahol nem jártak sikerrel, így készülhettek a bronz csatára. A 12 csapatos torna 3. helyéért folytatott utolsó találkozón srácaink a Budapest Honvéddal kerültek szembe, akik ellen egy igazán izgalmas és fordulatos találkozót sikerült játszani. Többször vezettek több góllal a budapestiek, akikkel folyamatosan tartottuk a lépést, majd pedig a vége előtt nem sokkal sikerült a saját oldalunkra billenteni a bronzcsata végkimenetelét.

Nagyszerű tornán vehettünk részt, ahol nagyon jó ellenfelek ellen, nagyszerű mérkőzéseket tudtak játszani legényeink. Minden dicséret megilleti őket a szuper teljesítményért, na meg a szenzációs hozzáállásért!

Csoportmérkőzések:
JVSE – KKLSE fehér 8:2
JVSE – FTC 5:2
MOL Fehérvár FC – JVSE 2:4
JVSE – Eger SE 14:0
Gödöllői SK – JVSE 7:4

A csoport második helyén végeztünk a Fehérvár mögött gólarányban lemaradva.

Elődöntő:
MTK Budapest – JVSE 6:2

Bronzmérkőzés:
JVSE – Budapest Honvéd 8:6


fotó: Vitányi Szabolcs


A versengés külön pikantériája, hogy a végső győztes MOL Fehérvár csapatát csak mi tudtuk legyőzni a torna alatt.

Végeredmény:
1. MOL Fehérvár FC
2. MTK Budapest
3. JÁSZFÉNYSZARU VSE
4. Budapest Honvéd
5. Monori SE
6. FTC
7. Hírös-ÉP Kecskemét
8. Gödöllői SK
9. Vasas
10. KKLSE fehér
11. KKLSE kék
12. Eger SE

 

Az U8-as csapatunk Youth Talent Cup szerepléséről ide kattintva, míg az U9-es gárdánk torna tapasztalatairól ide kattintva olvasható el összefoglalónk.

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 09 01  |  17.00

Leave a Reply