U7 – U8 – U11: Augusztus legjobbjai

Hónapról hónapra, minden korosztályunkban átadjuk a JVSE legjobb játékosa díjat, ezzel elismerve labdarúgóink teljesítményét és motiválva őket a további fejlődésbe fektetett munkára.

Nézzük, hogy a nyári szünet utolsó hónapjában, amikor már minden korosztályban elindult a felkészülés az őszi megmérettetésekre, kiket választottak edzőink a legjobbaknak:

U7: Barna János Nikolasz

Tarr Gergely: Jancsika nagyon nagy elánnal kezdte meg a nyári edzéseket, nem nagyon hiányzott a hónapban egyetlen tréningről sem és a tornák alkalmával is nagyszerűen mozgott és teljesített. A 2016-os korosztályunk egyik húzóembere, de bízom benne figyelem és fegyelem tekintetében is sokat fejlődik az idei évben, hogy még hasznosabb tagja lehessen, akár az egyel feljebbi korosztálynak is.

U8: Kolozs Nimród

Tarr Gergely: Nimród egy év kihagyás után nyári reaktiválta magát és tért vissza az egyesületünkhöz. Nagyon nagy elszántsággal és energiával vetette bele magát az edzésekbe és a felkészülésbe, az edzőtábort is nagyon keményen és nagy elánnal csinálta végig. Sajnálatos az egy év kimaradt idő, de szép lassan kezd felzárkózni és kinyílni. Bízom benne több törés nem lesz nála és szép fokozatosan ügyesedve lesz egyre hasznosabb a csapat szempontjából.

U11: Házi Bence

Tarr Gergely: Bence ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. Korosztályában mind a hozzáállása, figyelme, fegyelme, mind a pályán nyújtott nagy munkája és játéka példaértékű a többiek számára. Lelkesedése töretlen, ennek köszönhetően fejlődése is szépen halad előre. Önbizalomból kellene még mindig sokat magára szednie, hogy téthelyzetben is, mérkőzések alkalmával még bátrabb és jobb teljesítményre legyen képes.


fotó: Tarr Gergely


Gratulálunk játékosainknak! Csak így tovább!

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 10 17  |  14.00

Leave a Reply