U16 & U19: Augusztus legjobbjai

A sűrű szezonkezdet miatt némi csúszással, de serdülő és ifjúsági csapatunk legjobbjai is megkapták augusztusi teljesítményükért járó elismerésüket.

Lássuk, hogy a korosztályos csapataink edzői szerint kik teljesítettek a legjobban az őszi bajnoksági kezdete előtt:

U16: Házi Patrik Tamás

Tarr Gergely: Patrik nagy szorgalommal kezdte meg az idei felkészülést és stabil, megbízható tagja a társaságnak. Rengeteg áldozatot hoz a csapatért és az egyesületért, aminek köszönhetően remek példával szolgál a többiek számára. Edzések és mérkőzések mellett az egyesület programjain, kisebb korosztályok edzésein is rendre segítőkészen áll szolgálatunkra. Több ilyen mentalitású játékosra lenne szükségünk.

U19: Rimóczi Máté Márk

Tarr Gergely: Rimó a téli visszatérése után szikla szilárd tagja nem csak az U19-es, de az U16-os brigádunknak is. Remek hozzáállásának köszönhetően hétvégente mindkét korosztályunk stabil tagja, nem keresi a kifogásokat, a kibúvókat, futball szeretetének és “két tüdejének” köszönhetően képes a teljes hétvégét végig robotolni és alárendelnie magát a csapatnak. Örülök, hogy egy ilyen mentalitású srác tartozik a körünkbe, akiről sokan példát vehetnének. 


fotó: Tarr Gergely


Gratulálunk játékosainknak! Csak így tovább!

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 10 17  |  14.20

Leave a Reply