U8 & U9: vasárnap lezárult az őszi Kölyökliga szezon

Vasárnap zárult az őszi Kölyökliga szezon U8-as csapatunk számára, míg U9-eseinkre az 1. forduló pótlása vár még november elején.

A 4. fordulót követően U9-es csapatunk is bebiztosította a tavaszi felső házas szereplését, míg U8-asaink makulátlan mérlegüket ugyan elveszítették, de így is a B csoport első helyén masíroztak be a tavaszi folytatásra.

U9 Kölyökliga, B csoport, 4. forduló
JVSE – METON-FC Dabas 5:2

Barca Academy Hungary – JVSE 0:5


fotó: Tarr Gergely


U8 Kölyökliga, B csoport, 4. forduló
Gödi SE – JVSE 3:4
JVSE – Barca Academy Hungary 1:4


fotó: Tarr Gergely


Idősebb korosztályunk ebben a fordulóban nagyszerűen teljesített és kívülről figyelve is szuperül játszottunk, domináltuk játékban is végig mind a két találkozót, valamint szebbnél szebb találatokat szereztünk, akciókat vezettünk a mérkőzéseink folyamán. Fontos forduló volt ez számunkra, hiszen így az utolsó két találkozónktól függetlenül is tavasszal a felső házban folytathatjuk, akárcsak U8-as brigádunk. A fiatalabbjaink ezen a napon nagyon nem találták se magukat, se a játékukat.
Az első találkozó első 8-10 perce szenzációs volt, majd érthetetlen teljes összeomlást produkált a csapat, mely kitartott a második meccs végéig.

Gyenge fordulón vannak túl az U8-asaink, de ettől függetlenül mindkét csapatunk őszi teljesítményére büszkék lehetünk eddig.

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 10 17  |  17.00

Leave a Reply