FELNŐTT: VÁRMEGYEVÁLOGATOTT MEGHÍVÓK ÉRKEZTEK

Nagy örömünkre négy játékosunk is meghívást kapott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Labdarúgó Válogatott 2023. évi játékoskeretébe!

Megye 1. osztályú férfi felnőtt csapatunk négy oszlopos tagjának érkezett vármegyei válogatott meghívó, mely amatőr válogatott majd december 2-3-án játssza első mérkőzéseit Gyulán.

Balról jobbra: Kálmán Levente, Szanku Kristóf, Drávucz Milán, Kovács Tamás.

A keretbe bekerült egyesületünkből elsőszámú hálóőrünk, Kovács Tamás, a nyáron Szolnokról érkező, Kálmán Levente, a szintén nyáron hozzánk visszatérő hórihorgas védőnk Drávucz Milán, valamint az idei évadban nagyszerű formában lévő támadónk, Szanku Kristóf is, aki jelenleg vezeti a megyei első osztály góllövőlistáját!

Az első összetartásra tegnap került sor Szolnokon a Tiszaligetben, de a tervek szerint még novemberben további három alkalommal jönnek össze a közös tréningre a behívottak.

A vármegyeválogatott vezetőedzője Horváth Csaba (Szolnoki MÁV FC KFT.) lett, míg a csapat technikai vezetője ifj. Papp Lajos.

Sok sikert kívánunk játékosainknak, valamint a JNSZ Vármegyei Amatőr Labdarúgó Válogatottnak az előttük álló kihívásokhoz!

Büszkék vagyunk Rátok srácok!

Leave a Reply