U15 LEÁNY: BEFEJEZŐDÖTT SZÁMUNKRA A KISPÁLYÁS ŐSZI SZEZON

Csütörtökön kora délután csapatunk Visegrádra látogatott, hogy az utolsó fordulóból előrehozott találkozón lépjen pályára.

Az őszi félszezonból számunkra ez volt az utolsó találkozó, mivel sajnálatosan a bajnokság közben visszalépett az Airnergy FC együttese.

Lány U15-ös kispályás bajnokság, 4. forduló

Visegrádi SE – JÁSZFÉNYSZARU VSE 5:0 (4:0)

Leányaink így egy győzelemmel és két döntetlennel, öt begyűjtött ponttal zártak a bajnokság felénél.

A csapat tagjai voltak: Pelczer Zoé, Potyen Anasztázia, Borbély Noémi, Novák Leonetta, Fehér Vanessza, Sztojka Hanna, Burai Patrícia.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Bede Bernadett

“Egy jó hangulatú mérkőzésen vagyunk túl. A lányok mindent megtettek, hogy pontot, pontokat harcoljanak ki a találkozón, viszont a rutinosabb ellenfelünkkel szemben ez most nem sikerült. A második félidőre kicsit megfáradt csapatunk, de összességében jól tartották magukat. Sajnos hiányzóink ezúttal is akadtak szép számban, így nem nagyon tudtunk menet közben változtatni és frissíteni. A legnagyobb hiányosságunk ma a kiharcolt helyzetek értékesítésében volt, melyekből egyet sem sikerült gólra váltanunk. Látom a fejlődést és azt, hogy jó úton vagyunk, de azt is hogy melyek azok a területek, ahol változásra és fejlődésre van szükségünk. Csak így tovább lányok, büszke vagyok rátok!

Leave a Reply