U17-U19: KETTŐS GYŐZELEM A LURKÓ ELLENI FUTSAL MÉRKŐZÉSEKEN

Csütörtökön délután hazai környezetben, két korosztályban is fogadtuk a szolnoki Lurkó Focimánia csapatait Tóalmáson, a regionális futsalbajnokság keretein belül.

A sort U17-es gárdánk nyitotta meg, akik nagyon magabiztos és gólerős játékkal rukkoltak elő ezen a délutánon és arattak fölényes győzelmet.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 9. forduló

Jászfényszaru VSE – Lurkó Focimánia FK 22:5 (6:0)
Gólszerzőink: Banya J. (10), Bazsó D. (8), Erdei L. (2), Németh B. (2).

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Az első Kincsem elleni összecsapáshoz képest, most sokkal bővebb kerettel tudtuk fogadni ellenfelünket. Rengeteget nyomott a latba, hogy két nagyon gólerős játékosunk is rendelkezésünkre állt ma. A fiúk nagyon magabiztosan teljesítettek végig, látszott, hogy mi már egy jó iramú mérkőzésen túl vagyunk és sokkal otthonosabban mozogtunk a terembe, mint ellenfeleink. Szép akciókat, nagyszerű gólokat szereztünk és megérdemelten nyertünk ilyen arányban is. A szerzett gólok számára nem lehet panasz, viszont a kapott góljaink miatt kicsit bosszús vagyok, mert mind abból adódott, hogy nem koncentráltunk megfelelően a mérkőzés teljes egésze alatt. Várjuk a következő feladatot!”

A csapat tagjai voltak: Barna Barnabás, Erdei Levente, Németh Dominik, Németh Bálint, Banya József, Bazsó Dávid, Gyetva S. Máté, Maka J. Rikárdó.

Az U17-es mérkőzés végeztével, szinte azonnal indult is a délután második találkozója, ahol ezúttal ifjúsági csapatunkon volt a sor, hogy helytálljon szezonbeli 6. összecsapásán.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 2. forduló

Jászfényszaru VSE – Lurkó Focimánia FK 10:2 (5:1)
Gólszerzőink: Dobák S. M. (6), Radó A. (3), Rácz A.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Az utóbbi hetek kemény feladatai és mérkőzései kellően felkészítettek már minket a bajnokság további kihívásaira. Az első perctől kezdve látszott, hogy a srácok sokkal jobban mozognak bent a terembe, mint a szolnoki csapat. Ezt az előnyt ki is tudtuk használni és nagyon fegyelmezett játékkal, szinte tökéletesen megvalósítva a megbeszélteket arattunk magabiztos győzelmet. Szemre is tetszetős akciókat tudtunk vezetni, jöttek a “futsalos” gólok is és hátul is elég stabilak tudtunk lenni a végéig. Örülök a sikernek és annak, hogy viszonylag simán értük ezt el, mert abszolút megérdemelték a srácok az elmúlt időszak találkozói után. Remélem ebből erőt merítve megyünk tovább és mindenki azon lesz, hogy minél előrébb végezzünk majd a bajnokság végére.”

A csapat tagjai voltak: Rimóczi Máté, Radó Alex, Fekete Tamás, Farkas Dávid, Dobák S. Martin, Gyurgyik Balázs, Rácz Alex, Magyar Balázs, Donnert Flávió, Palotai Renátó.

Leave a Reply