U8-U9: BEFEJEZŐDTEK A KÖLYÖKLIGA ŐSZI KÜZDELMEI

November 5-én zord időjárási körülmények között a 4. fordulóval zárultak a Kölyökliga őszi küzdelmei U9-es és U8-as csapataink számára.

Nem túl barátságos időjárás és irreális körülmények vártak csapatainkra vasárnap a Kölyökliga őszi szezonjának záró fordulóján. Szakadó eső, hideg szél és olyan mértékben felázott pályák, melyek a játékra nem igazán voltak alkalmasak. Ezen a napon az igazi futball helyett az alkalmazkodáson volt a hangsúly, hogy a körülményekhez mely alakulatok tudnak a leghamarabb akklimatizálódni. Az aktuális fordulóban U9-es és U8-as brigádjainkra is három-három találkozó várt.

U9 Kölyökliga, B csoport, 4. forduló

Meton-FC Dabas – JVSE 1:5

JVSE – SC Hírös-ÉP 5:1

JVSE – Dunakanyar Régió UFC 6:5

Gárdánk veretlenül, minden mérkőzését megnyerve végzett csoportja élén és jutott be a tavaszi felsőházi küzdelmekbe.

U8 Kölyökliga, 4. forduló

JVSE – Gloriett SE 4:2

JVSE – SC Hírös-ÉP 3:8

Gödi SE – JVSE 8:5

Csapatunk 11 mérkőzés után 21 szerzett ponttal az 5. helyen telel majd és innen várja a tavaszi folytatást.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Nem volt egy kellemes és komfortos nap ez a vasárnap. Ettől függetlenül U9-eseink nagyon élvezték a “pocsojázást” és nagyon jól vették a nap kihívásait, gyorsan alkalmazkodtak és ennek köszönhetően sikerrel tudtuk venni a ránk váró mind a három mérkőzést. Sajnos U8-asaink számára nehézséget okozott a külső tényezőkkel való megküzdés, valamint újfent nem a legszebb arcukat, legjobb tudásukat mutatták a zárófordulóban. Borzasztó kétarcú jelenleg a fiatalabb csapatunk és nem tudja állandósítani a jó formát. Keddi tornájukon szenzációs teljesítményeket produkáltak, hatalmas iramban és jó dinamikával futballoztak, aminek meg is lett az eredménye, viszont vasárnap meg mintha megint egy másik alakulat érkezett volna meg Újpestre. Sajnos ma nem voltunk kellően élesek, harcosak és nem koncentráltunk megfelelően, így nagyon sok gólt kapott a csapat és rengeteg helyzet maradt ki. A tavaszra mindenképpen dolgoznunk kell azon, hogy minél jobban állandósítani tudjuk a jó játékunkat és egy nagy hajrát produkáljunk majd.”

Leave a Reply