U19: GYŐZELEM A FOLYTATÁSBAN IS

A hétfői győztes mérkőzés után csütörtökön este újabb találkozó várt ifjúsági csapatunkra a regionális futsalbajnokságban.

Ezúttal is előrehozott mérkőzésen léptünk pályára Tóalmáson, ahol a számunkra teljesen ismeretlen SZIA Szabadidős és Ifjúsági Sportért Alapítvány U19-es csapatát láttuk vendégül.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 16. forduló

Jászfényszaru VSE – SZIA 6:1 (1:0)
Gólszerzőink: Radó A. (3), Dobák S. M., Rimóczi M. M., Fekete T.

A csapat tagjai voltak: Rimóczi M., Radó A., Farkas D., Fekete T., Dobák S. M., Bazsó D., Rácz A., Palotai R., Magyar B., Donnert F.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“A találkozó elég puhatolózóan indult, ugyanis semmit sem tudtunk ellenfelünkről korábbról. Egy dologban voltunk biztosak, hogy számunkra mindenképpen előny az, hogy hat találkozón már túl vagyunk, míg számukra ez volt az első pályára lépés a bajnokságban. Jó iramban kezdték ellenfeleink a találkozót, de jól álltuk a rohamokat, sőt a félidő felénél nekünk sikerült előnybe kerülni. Energiájuk kitartott az első játékrész végéig, ahol nem nagyon találtuk még az utat a kapuba. A második 35 perc viszont teljes egészében rólunk szólt. A SZIA-s játékosok teljesen elfogytak, nem bírták tartani tovább az iramot, amit mi már az elmúlt találkozóink alatt megszoktunk, így fokozatosan teljesen sikerült föléjük kerekednünk. Egyre könnyebben kerültünk helyzetbe és a lehetőségeinkkel is egészen jól sáfárkodtunk. Összességében nagyon jó találkozót játszottunk ismételten, szervezettek, összeszedettek voltunk végig, aminek meg is lett az eredménye. Így tovább a folytatásban is.”

Leave a Reply