LEÁNY U10-U12: VÉGET ÉRTEK AZ ŐSZI REGIONÁLIS TORNÁK

Szombat délután, kissé barátságtalan időjárási körülmények között rendeztük meg az őszi utolsó regionális tornát a leány U10-U12-es korosztályú csapatok számára.

Csapadékos, hűvös őszi időben fogadtuk az U10-es és U12-es leány regionális bajnokság III. csoportjába tartozó csapatokat sporttelepünkön. A barátságtalan idő ellenére szép számú keretekkel érkeztek hozzánk meg a résztvevő gárdák, ahogyan szerencsére nálunk sem sok mindenkinek vette el a kedvét az eső és a hideg.
Ezen a napon minden alakulatra 4-4 találkozó várt, melyeket a felázott talaj miatt a fiatalabbak a kis műfüves pályánkon játszottak le, míg a nagyobbak a center pályánk vizes, csúszós talaján próbáltak helytállni. 

Ezek között a körülmények között igyekeztünk melegedési lehetőséget biztosítani az éppen pihenő leányzóknak, valamint folyamatosan forró teával kedveskedtünk minden résztvevőnek, hogy lendülete kitartson a torna végéig. A nap zárásaként az ügyesen és lelkesen teljesítő kis focistalányaink egy megérdemelt pizzázással búcsúztatták az őszi szezon megmérettetéseit. 

Mindenképpen büszke lehet minden egyesület leány focistáira, akik megmutatták, hogy a zord időjárás és a nem túl ideális körülmények sem riasztják meg őket és végig kitartóan hódoltak a labdarúgás örömeinek.

Szép volt Lányok, csak így tovább!

Leave a Reply