U10-U11: TÚL VAGYUNK A KÖLYÖKLIGA ŐSZI SZEZONJÁNAK ZÁRÓFORDULÓJÁN

November 12-én, vasárnap a negyedik forduló küzdelmeivel zárult az őszi Kölyökliga szezon U10-U11-es csapataink számára.

Brigádjainkra ezúttal is 2-2 mérkőzés várt, melyek inkább U10-eseink számára bírtak még valós téttel. Alakulataink ebben a fordulóban is hozták a rájuk egész ősszel jellemző kétarcúságot.

U11 Kölyökliga, B csoport, 4. forduló

II. kerület UFC – JVSE 3:2
Gól: Dudás D., Antal W.

JVSE – 4 Trainerz-BKV 5:2
Gól: Veres Á. (3), Dudás D. (2).

U11-es gárdánk így a csoportja 7. helyén végzett, ami azt is jelenti, hogy a tavasszal az alsóház küzdelmeiben lesz majd érdekelt.

U10 Kölyökliga, A csoport, 4. forduló

Okos-Foci Műhely SC – JVSE 8:0

JVSE – Gödi SE 7:2
Gól: Veres Á. (4), Prepok M., Dóczi D., Nagy M.

U10-es lurkóink csoportjuk 5. helyét szerezték meg és mivel 2 ponttal többet gyűjtöttek az ősszel, mint a másik csoport 5. helyezettje, így tavasszal a felsőházban szerepelhetnek majd.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“Az ide utolsó Kölyökliga fellépésünkön is lemásoltuk az eddigi fordulókat. U11-es brigádunk az első mérkőzésén már két góllal is vezetett az egyik legjobb csapat ellen a mezőnyből, nem érdemtelenül. Szépen, kombinatívan játszottunk, az ide legjobb arcunkat mutattuk 34 percig. Sajnos, ahogy eddig is, úgy most is az utolsó percekben fordítani tudott az ellenfél. A második találkozón sok kérdőjel nem volt, magasan letámadtunk és már az első félidőben eldöntöttük az összecsapást. Összességében elégedett vagyok a csapat őszi teljesítményével. U10-es csapatunkról sajnos ugyanezt nem mondhatom el. Szinte minden forduló alkalmával egy nagyobb arányú vereséget és egy győzelmet tudunk felmutatni. Most sem volt ez másképp, 8 gólt kaptunk az első mérkőzésen, amit egy meggyőző 7:2-es győzelem követett. Hiányzik a csapatból a folytonosság, az élen lévő csapatok ellen rendre elveszítjük a tartásunkat. Egy csapat igazi arcát egy ilyen hosszútávú sorozat mutatja meg igazán, így a jövőben ezen mindenképp változtatni kell. A folytatást illetően sikerült a legjobb 5. helyen zárnunk, ami tavaszi felsőházat eredményezett. Gratulálok a csapataimnak, folytatjuk a munkát.

Leave a Reply