U17: NAGYSZERŰ MECCSEN NYERTÜK A KINCSEM ELLENI VISSZAVÁGÓT

Múlt hét csütörtök este Tóalmáson fogadtuk előrehozott mérkőzésen a Kincsem Lovaspark csapatát, mely egyben az első forduló visszavágója is volt.

A tavalyi 2. helyezett Kincsem együttesétől első mérkőzésünkön 10:5-ös vereséget szenvedtünk a regionális bajnokságban, de csapatunk a mostani összecsapáson sokkal jobb összeállításban tudta fogadni őket, valamint játékban is sokkal összeszedettebb és szervezettebb képet mutattunk magunkról. A végletekig izgalmas és kiélezett csatában végül mi tudtunk diadalmaskodni, így a csoportunk egyik legjobb csapata ellen nagyon értékes három pontot tudtunk begyűjteni.

MLSZ Regionális Futsal U17 Dél-Keleti csoport 10. forduló

Jászfényszaru VSE – Kincsem Lovaspark SE 11:10 (7:7)
Gólszerzőink: Bazsó D. (4), Gyetvai S. M. (3), Banya J. (2), Barna B., Németh B.

A csapat tagjai voltak: Barna Barnabás, Banya József, Rimóczi Máté, Kocsis Renátó, Erdei Levente, Németh Bálint, Gyetvai S. Máté, Bazsó Dávid, Boroznaki Barnabás.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Egyik csapat sem fogta vissza magát a kezdő sípszótól kezdve. Világos meccstervvel álltunk neki a mérkőzésnek, melyet igyekeztünk maradéktalanul teljesíteni. Tudtuk, hogy a futsalt, mint szakágat tekintve ellenfelünk jóval előrébb jár nálunk és jobban, tudatosabban játssza azt. Ezért igyekeztünk a mérkőzés egésze alatt nagyon zártak maradni, kevés helyet hagyni a soraink között, valamint lezárni a pálya centrumát és inkább a távolabbi próbálkozásokra ösztönözni ellenfelünket. Ez többé kevésbé, amennyire tőlünk tellett sikerült is, így próbáltunk az ő hibáikra, bizonytalanságaikra lecsapni és ezekből a lehetőségekből minél jobb arányban élni. Végig nagyon jó iramú, igazán férfias küzdelem zajlott a pályán, köszönhetően a jó játékvezetői felfogásnak is, így igazán eseménydús találkozót láthattak a kilátogató hozzátartozók. Az utolsó pillanatig volt min izgulni, bár ennek annyira nem örültem, mert a második játékrészben többször is ordító helyzeteket hagytunk ki, viszont büszke vagyok a srácokra, mert hatalmas munkát tettek bele ebbe a találkozóba. Tetszett, hogy folyamatosan egyre jobban alkalmazkodtak a kért dolgokhoz a fiúk és rengeteg mindent tudtak végül megvalósítani. Bízom benne, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak tudunk majd lenni és végén nagyon szépen zárni a sorozatot.”

Leave a Reply