U14: MÁSODIK HELYEN TELELÜNK A JNSZ VÁRMEGYEI BAJNOKSÁGBAN

Vasárnap hazai környezetben zártuk a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Területi U14-es csökkentett pályás bajnokság őszi szezonját.

November 19-én, vasárnap délelőtt sporttelepünk adott otthont a vármegyei U14-es területi bajnokság utolsó őszi fordulójának. Az esőt megúszták a résztvevők, ám a hideget nem, így csípős időjárási körülmények között kellett teljesíteni az utolsó összecsapásokat a téli szünet előtt. Csapatunkra két találkozó várt ismét, melyeken nagyon magabiztosan teljesítettek lurkóink, így a második helyről várhatjuk majd a tavaszi folytatást.

Területi U-14 II. csökkentett pálya, 5. forduló

JÁSZFÉNYSZARU VSE – Jászboldogházi SE 7:0 (5:0)
Gólszerzőink: Matányi H. (4), Magyar J., Nagy Zs., Bácsics J. M.

FC Jászszentandrás – JÁSZFÉNYSZARU VSE 1:6 (0:4)
Gólszerzőink: Matányi H. (3), Józsa B. (2), Bácsics J. M.

Gratulálunk a csapatnak az őszi teljesítményéhez és bízunk a hasonló, vagy még jobb tavaszi hajrában.
Így tovább srácok!

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Vitányi Szabolcs

“Lelkes ellenfeleink ellen végig nagyon összeszedetten, jól futballoztunk, melynek eredményeként mind a két összecsapást nagyon magabiztosan tudták behúzni a srácok. Sok elem visszaköszönt az utóbbi időkben gyakoroltakból, de mellette ma is sok esetben domborodtak az egyéni kvalitások is egy-egy játékosunk esetében. Tavasszal szeretnénk még ennél is jobban szerepelni, így rengeteget kell dolgoznunk azon, hogy találkozóinkon még nagyobb iramra legyünk képesek, még harapósabbak és energikusabbak legyünk a mérkőzések egésze alatt. Ha ebben előre tudunk lépni, akkor nagyon szép folytatás várhat még ránk. Gratulálok a fiúknak az őszhöz!

Leave a Reply