Aranyérem a II. Hájer Sándor Emléktornán

Vasárnap a kecskeméti Hírös-ÉP meghívására U8-as alakulatunk Izsákra látogatott, hogy részt vegyen a II. Hájer Sándor Emléktornán.

A tavalyi esztendő után idén is tiszteletünket tettük a kecskeméti sportegyesület volt edzőjének tiszteletére tartott utánpótlás megmérettetésen. 12 csapat részvételével zajlott a meghirdetett torna, mely csapatok két 6-os csoportba sorolva kezdték meg a küzdelmeket, hogy aztán a csoport helyezéseinek függvényében a helyosztók döntsenek a végeredményről.

Lurkóink maratoni napot tudhatnak maguk mögött, hiszen számunkra közel 8 órán át tartott a vasárnapi rendezvény, de megérte, hiszen végül veretlenül abszolválva sikerült elhódítani az első helyért járó serleget!


fotó: Vitányi Szabolcs  |  A csapat tagjai voltak: Kolozs Nimród, Hurubán Áhim, Hornyák Nimród, Vitányi Dávid, Hurubán Áron, Barna János, Molnár Péter és Dudás Dominik


Csoportmérkőzések:
Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia (Kaposvár) – Jászfényszaru VSE 0:5

Jászfényszaru VSE – Főnix Gold FC (Székesfehérvár) 3:1
Kecskeméti LC – Jászfényszaru VSE 0:1
Gyulasport – Jászfényszaru VSE 1:2
Jászfényszaru VSE – Szentesi Kinizsi 0:0

Csoportunk első helyén végezve a döntőbe jutott csapatunk.

Döntő:
Kecskeméti Labdarúgó Akadémia – Jászfényszaru VSE 0:3

Ismét büszkék lehetünk lurkóinkra, akik olyan neves városok csapatait utasítottuk magunk mögé, mint Kecskemét, Békéscsaba, Kaposvár, Szolnok, Székesfehérvár, Szentes és Kalocsa!

A torna végeredménye:
I. JÁSZFÉNYSZARU VSE

II. Kecskeméti Labdarúgó Akadémia
III. SC Hírös-ÉP
IV. Főnix Gold FC (Székesfehérvár)
V. Békéscsaba Előre SE
VI. Gyulasport
VII. Kecskeméti LC
VIII. Szekszárdi UFC
IX. Méhecskék SE (Kalocsa)
X. Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia (Kaposvár)
XI. Szanda Focisuli SE (Szolnok)
XII. Szentesi Kinizsi


fotó: Vitányi Szabolcs  |  Külön öröm számunkra, hogy a torna gólkirálya egyesületünk játékosa, Vitányi Dávid lett!


 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

Nagyszerűen indítottuk a napot és a csoport első két mérkőzését, aztán viszont az első nagyobb szünet után megtorpantunk. Nem tudtuk a jól megszokott játékunkat és tempónkat diktálni, ezért szenvedős, nagyon nehéz találkozókat kellett megvívnunk a továbbiakban. A csoport utolsó találkozója ráadásul egyben egy vészcsengő is volt számunkra, mert ha nem sikerül változtatnunk villámgyorsan, akkor a döntőben valószínűleg kevés sikerélményben lesz részünk. Szerencsére sikerült kibillenteni a srácokat az utolsó három találkozó teljesítményéből és – a rengeteg várakozás által – a teljes mentális fáradtságból, így a döntőre ismételten a legjobb arcunkat tudtuk megmutatni, illetve olyan teljesítményt a pályára vinni, amivel már kétséget sem hagytunk afelől, hogy melyik csapat érdemli meg az elsőséget! Jó tapasztalat volt ez a fiúk számára, ahol most főként a külső tényezőket kellett igazán legyőznünk annak érdekében, hogy a saját játékunkat a pályán meg tudjuk valósítani. Gratulálok a csapatnak!

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 01 27  |  12.15

Leave a Reply