Ezüstérem a JNSZ megyei U11-es futsal tornán!

Május 8-án vasárnap U11-es alakulatunk Mezőtúr felé vette az irányt, hogy részt vegyen a JNSZ megyei U11-es futsal tornán. 

A tervezettek szerint hat csapatos tornán végül csak öt gárda vett részt, így négy találkozón vitézkedhettek lurkóink. Csapatunk 3 győzelemmel és egy szerencsétlen vereséggel végül a dobogó második fokán végzett, ezzel begyűjtve az ezüstérmet.

Nagyszerűen kezdtük a napot: sikerült szépen játszva, magabiztosan hozni a kezdést.

JNSZ Megyei Futsal U-11
Tiszafüredi VSE – Jászfényszaru VSE 0:3 (0:1)

• gólszerzőink: Dudás D., Varga B., Dóczi J. B.

Szanda FS – Jászfényszaru VSE 1:0 (1:0)

Jászfényszaru VSE – Kisújszállási SE 3:1 (3:0)
• gólszerzőink: Dudás D., Kis G., Házi B.

Jászfényszaru VSE – Tehetség SE 3:2 (2:1)
• gólszerzőink: Kis G., Házi B., Varga B.

U11-es csapatunknak is kijárt már egy érem a szezonban elvégzett eddigi munkájukért.

 

Tarr Gergely nyilatkozott a tornáról a JVSE MEDIA munkatársának:

Nagyszerűen kezdtük a napot. Végre sikerült az első találkozóba élesen belemennünk és szépen játszva, magabiztosan hozni a kezdést. A második mérkőzésre aztán leengedtünk és hagytuk ellenfelünknek, hogy irányítsa a történéseket. Végül egy kiegyenlített találkozót az első félidő végén esett szerencsétlen öngól pecsételt meg, amire egy félidőn át nem sikerült válaszolnunk a remek kapusteljesítménynek köszönhetően. A Kisújszállás ellen ismét a legjobb arcukat kapták elő a fiúk és nagyszerű találatokat szerezve ismét magabiztosan tudtuk begyűjteni a három pontot. Az utolsó TSE elleni találkozón végül 4 vs 4 ellen szálltunk harcba a fair playt szem előtt tartva, ugyanis ellenfelünk egyik játékosa kisebb sérülés okán már nem tudott beszállni az utolsó mérkőzésbe. Szuper kezdés után, 2 góllal is vezettünk, majd látványos összeesés után majdnem ráfáztunk a könnyelműségünkre, de végül a második félidő derekán sikerült újfent vezetéshez jutni és azt megtartani a találkozó végéig. Gratulálok a srácoknak! – az U11-es csapatunknak is kijárt már egy érem a szezonban elvégzett eddigi munkájukért, még akkor is, ha éppen csak egy hajszállal csúsztunk le a torna győzelméről.

A fotókat készítette: Rusai Renáta

Leave a Reply