2. hely az MTK U7 partneregyesületi tornán

Negyedik alkalommal, az idei szezonban utoljára vettünk részt az MTK Budapest partneregyesületi tornáján.
Ezúttal az U7-es korosztály megmérettetéseire került sor, ahol már a következő bajnoki évadra készülve, 4+1 felállásban, kézilabda méretű pályán zajlottak a küzdelmek.

Rajtunk és a házigazda csapatán kívül ezúttal az Alsónémedi, az ASI DSE, a Balassagyarmat SE, a Budakalászi MSE, az FC Esztergom, a Gödöllői SK és a Péceli SSE korosztályos játékosainak részvételével zajlott le a délután, ahol igazi kánikulában kellett helytállniuk a lurkóknak.

Csapatunk veretlenül jutott a döntőig, ahol csak büntetőkkel maradtak alul lurkóink.

Csapatunk veretlenül, minden találkozóját megnyerve menetelt a döntőig, ahol a házigazda MTK Budapest csapatával egy igazi ki-ki mérkőzésen végül büntetőkkel maradtunk alul és így a szépen csillogó ezüst éremmel lehettünk gazdagabbak.

Az érmeket és a különdíjakat ezúttal Mezei Szabolcstól, az MTK saját nevelésű NB I-es játékosától vehették át a helyezettek. A torna végén csapatunkból a jászárokszállási Ballagó Alexet választották a torna legjobb játékosának, melyhez ezúton is gratulálunk. 

Ismét köszönjük a meghívást és a lehetőséget, hogy részt vehettünk a tavaszi megmérettetésekben! A jövőben bízunk benne, hogy kapcsolatunk tovább tud erősödni az MTK Budapesttel, és így gyümölcsöző évek állhatnak játékosaink előtt.

Az érmeket és a különdíjakat ezúttal Mezei Szabolcstól, az MTK saját nevelésű NB I-es játékosától vehették át a helyezettek.

Tarr Gergely nyilatkozott a tornáról a JVSE MEDIA munkatársának:

Már az első találkozón is partneregyesületünk lurkóival csaptunk össze a csoportban, ahol egy nagyon jó iramú, fordulatos találkozót játszottunk, aminek a végén sikerült megszerezni az első 3 pontot is. Nagyszerű volt így kezdeni, egy nagyon jó ellenféllel szemben és egy jó iramú találkozóval. Aztán a folytatásban a többi csapat ellen, igyekeztünk minél több dolgot megpróbálni gyakorolni, hogy számunkra is hasznosan teljenek ezek a találkozót. Többi ellenfelünknél egyelőre látszódott, hogy a csapatok még nem vagy alig mozogtak a torna kiírásának megfelelő pályán és létszámban, emiatt picit egyhangúan peregtek le a találkozók. A döntőben aztán újfent a kék-fehérekkel játszhattunk, ahol ismét egy nagyon nagy iramú, fordulatos és végig izgalmas találkozót vívhattunk, melynek a vége a büntető párbaj lett, ahol viszont mi hibáztunk többet, így nem sikerült a tornagyőzelem. A srácok nagyot küzdöttek amikor kellett, az iramra azon a két találkozón nem lehetett panasz, most a végén nem sikerült megszerezni azt az egy plusz gólt. Szerettünk volna az U8-as bronzra kettőt rápakolni, de ezzel az ezüsttel sem lehetünk csalódottak. Partneregyesületünk elleni mérkőzések abszolút hasznosak voltak ismét és a jövőben is igyekszünk ezt a jó kapcsolatot elmélyíteni a közös munkában. 

Leave a Reply