Lezárultak a Kölyökliga küzdelmei az U8-as és U9-es csapataink számára

Egyesületünk első alkalommal vett részt ebben az országos sorozatban, mely nagyszerű tapasztalatokkal és fejlődési lehetőségekkel szolgált játékosaink számára. A záró fordulók után mindkét alakulatunk átvehette a szereplésért járó oklevelet, valamint kupát, továbbá az U8-as kategóriában egyesületünk tehetsége Vitányi Dávid különdíjban is részesült, bekerülve a korcsoport All Star csapatába.

Kölyökliga U9 Alsóház 4. forduló
VS Dunakeszi – JVSE 1️⃣:1️⃣
JVSE – Viadukt SE Biatorbágy 6️⃣:5️⃣

U9-es alakulatunk az alsóház 2. helyén végzett, ami összesítésben a 11. helyet jelentette a 18 csapatos mezőnyben.

fotó: Vitányi Szabolcs

Kölyökliga U8 Felsőház 4. forduló
JVSE – VS Dunakeszi 3️⃣:3️⃣
Gödi SE – JVSE 4️⃣:3️⃣

U8-as csapatunk a 8. helyen végzett a 18 csapatos mezőnyben.

fotó: Vitányi Szabolcs


Vitányi Dávid különdíjban részesült, és bekerült a korcsoport All Star csapatába.


Tarr Gergely nyilatkozott a tornáról a JVSE MEDIA munkatársának:

“A záró forduló teljesítményeire nagyban rányomta a bélyegét a hirtelen jött kánikula, mely az első meccstő az utolsóig kitartott. Az utolsó fordulóban is mindkét csapatunk azt hozta, ami tavasszal jellemző volt rá és végig kísérte a Kölyökliga aktuális fordulóit. Összességében most is hiányzott számomra a csapatszintű játék, a közös megoldások és az ezekben való gondolkodás, a bizalom a másik irányába.
Ezekből nagyon keveset mutattunk meg ezen a napon (is) – pedig amikor megmutattuk, akkor nagyszerű akciókat tudtunk végig vinni. Az egész szezont tekintve U9-es csapatunk számára reális helyezést tudtunk felmutatni az első évünkben. Tavasszal döcögősen ment a játék nekik is, de egy-egy mérkőzés végére valahogy mindig a maguk irányába tudták billenteni a végkimenetelt.
U8-as alakulatunk nagyszerű ősze után bőven van hiányérzetem a tavaszt tekintve. Úgy érzem, lett volna még a csapatban ennél jobb szereplés is, ha sokkal összeszedettebben és harcosabban megyünk neki a második félév küzdelmeinek. Ezektől függetlenül nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodhattak a játékosaink, minőségi mérkőzéseket játszhattak a ligában, melyek jól szolgálták a fejlődésüket. Mindkét gárda középmezőnybeli helyezése megsüvegelendő, hiszen rövid ideje dolgozunk együtt, valamint igen jó nevű gárdákat is sikerült megelőznünk a szezon végeztével.
Jövőre mindenképpen szeretnénk visszatérni és dolgozni egy olyan teljesítményen, mellyel felülmúlhatjuk az idei eredményeinket. Gratulálok minden játékosomnak az évben elvégzett munkájához.”

Leave a Reply