Joma HNG – U13 összefoglaló – 6. rész

A délelőtti nagyüzem után sem volt megállás, hiszen épphogy befejeződtek az ottani küzdelmek, már érkeztek is az új csapatok, hogy megmérkőzhessenek a délutáni U13-as tornákon.

Itt idén 8 egyesület nevezett, akik két csoportban és a helyosztókon keresztül mérkőztek meg egymással a helyezésekért és az értük járó serlegekért.


fotó: Glonczi Rudolf


Ebben a korcsoportban sikerültek talán a legkiegyenlítettebbekre a találkozók, amelyeken szinte az egész délután folyamán nüanszok döntöttek. Egyesületünk korosztályos brigádja a csoportját megnyerve jutott tovább az elődöntőbe, de sajnos a torna döntő részére már elfáradt csapatunk, így a végére nem sikerült a dobogóra fellépni, de így is nagyszerű eredmény számunkra a negyedik hely megszerzése is.

 

Az U13-as versengés helyezettjei:
I. Carvalho BLAUSE

II. Jászárokszállás VSE
III. Vác VLSE U12

 


fotó: Glonczi Rudolf


A torna gólkirálya: Sinkovics Máté János (Jászfényszaru VSE)
A torna legjobb játékosa: Herczeg Máté (JVSE-Rosenberger)
A torna legjobb kapusa: Lakatos Ádám (Carvalho BLAUSE)
A torna legjobb hazai játékosa: Matányi Hunor

Az U13 korosztályos mérkőzések és eredményei ide kattintva tekinthetőek meg.

 

Lezárás

Helyezéstől függetlenül rengeteg kis bajnokkal és ügyes focistával találkoztunk rendezvényünk mind a két napja alatt, akik egytől egyig bizonyították, hogy mennyire is szeretik ezt a sportágat, és mennyire keményen dolgoznak hétről hétre klubjukban. Szerencsére egyik nap sem láttunk túl sokáig szomorkodó szempárokat; végül mindenki széles mosollyal, vidáman távozott tőlünk, mi pedig bízunk benne, minél több mindenkivel találkozunk itt legközelebb is.


fotó: Glonczi Rudolf


 

Összességében ismét szuper rendezvényt tudhatunk magunk mögött, amire büszkén tekinthetünk vissza, hiszen igazi futball ünnepet sikerült varázsolnunk a Jászság kapujába, Jászfényszarura. Úgy érezzük, a torna elérte célját: a rengeteg ügyes hazai és vendég futballista nagyszerű tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodva térhetett és vethette bele magát a Húsvéti Ünnepekbe.


fotó: Glonczi Rudolf


 

Köszönjük mindenki segítségét:
Glonczi Rudolfnak az egész napos fotózást;
Liziczai Zsoltnak a hangosítást;
Kósa Ivánnak és családjának az egész napos aktív közreműködést;
Józsáné Adamecz Évának és családjának a két napos segítségét;
– a játékvezetőknek a mérkőzések precíz lebonyolítását;
Vitányi Szabolcs elnök úrnak, Csizmarik Gyula alelnöknek és a sportegyesület többi elnökségi tagjának a díjátadásokban, valamint a napok során nyújtott segítségét.
Vitányi-Kovács Juditnak, Rusai Renátának, Víg Ildikónak, Horváth Lászlónak és Benedek Tamásnak, valamint a két nap alatt tevékeny minden szülői aktivistánknak a helyszíni segítséget és az éhes hasak megtömésében való segédkezést a büfében;
sportegyesületünk felnőtt és utánpótlás játékosainak és munkatársainak az egész napos fáradhatatlan robotolást;
Szathmári Mártonnak a Joma Magyarország képviseletében a plusz ajándékokat a gyerekek számára.
Petróczy Miklósnak az ajándéktárgyakban nyújtott felajánlását, amivel színesíthettük a torna díjait;
– a nagykátai Galéria Nyomtatványnak a kitűnő minőségű és gyors szolgáltatást a torna díjainak beszerzésében és elkészítésében!

Ismételten igazi csapatmunka volt rendezvényünk lebonyolítása, amelyért mérhetetlenül büszkék vagyunk továbbra is minden JVSE-s családtagunkra. Reméljük, a jövőben is számíthatunk mindenki támogatására és segítségére a további jó célok elérésének érdekében.

 

Utánpótlás labdarúgás  |  Joma Húsvéti NAGY Gólvadászat  |  2023 04 21  |  21.45

Leave a Reply