U8: nagyszerű 2. helyezés az MTK tornáján

Április 27-én csütörtökön ismét a Salgótarjáni úton volt jelenésünk, ahol folytatódott az MTK Budapest Partneregyesületi programja.

Ezen a délutánon az U8-as korcsoporton volt a sor, hogy megmutathassák magukat a soros megmérettetésen. Ahogyan egy héttel ezelőtt, úgy most is 12 csapatos volt a rendezvény, melyen a partneregyesületünk csapatain kívül jelen voltak még a Balassagyarmat, a Gödöllő, a Dunakeszi, a Pápa, a Kaposvár, a Pécel, az ASI Dinamo és a Budakalász korosztályos gárdái is.


Fotó: MTK Budapest


 

U8-as brigádunk szinte végig szuper teljesítménnyel végzett a csoportja élén, majd a sikerrel vett elődöntő után a házigazda MTK Budapest U8-as alakulatával csapott össze a döntőben. Végül egyesületünk a nagyszerű második helyet és vele együtt az ezüstérmet gyűjthette be, akárcsak egy héttel korábban az egyel idősebb korcsoportunk tette azt. Az első helyezett az MTK Budapest, míg a bronz érmes a VS Dunakeszi csapata lett, így lemásolva az U9-es partneregyesületi torna dobogóját, ahol szintén ez lett a torna végeredménye. Gratulálunk a fiúknak, csak így tovább!

Csoportmérkőzések
ASI DSE – JVSE 1:4
MTK U7 – JVSE 1:3
Kaposvári LFFC – JVSE 0:3
JVSE – Gödöllői SK U8 2:1
JVSE – Pápai ELC 1:2

Elődöntő
VS Dunakeszi – JVSE 1:3

Döntő
MTK U8 – JVSE 6:1

 


Fotó: Vitányi Szabolcs  |  A csapat tagjai voltak, balról: Vitányi Dávid, Molnár Péter, Barna János, Hurubán Áron, Hornyák Nimród, Kolozs Nimród, Peregi Szabolcs, Dudás Dominik


 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

Összességében nem teljesítettünk rosszul, voltak kimondottan jó mérkőzéseink és játékban is volt találkozó, ahol rendben voltunk, jól néztünk ki. A nehézségeink fő okát ismételten a kapu előtti magabiztosság hiánya okozta, hiába jutottunk el jóval többször ellenfeleink kapujáig, sajnos a helyzetkihasználásunk, a kapu előtti döntéseink hagytak kívánnivalót maguk után. A döntő találkozóra sajnos már elfogyott a szufla és a lendület a csapatunk nagy részénél, így ismételten kevés borsot tudtunk törni kék-fehér barátaink orra alá, de ettől függetlenül nagyon szépen teljesítettünk ismételten, akárcsak egy héttel korábban is. Gratulálok a srácoknak, a felbukkanó hibákon és hiányosságok kiküszöbölésén pedig dolgozunk tovább.

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 05 03  |  10.10

Leave a Reply