Folytatódott a Kölyökliga U9-es és U8-as brigádjaink számára

Folytatódott a Kölyökliga U9-es és U8-as brigádjaink számára.

Az elmúlt hétvégén U9-es csapatunk igen gyengécske produkciójával nagyon megnehezítette dolgát a dobogóért folytatott küzdelemben, míg U8-asaink csonka fordulót vívtak, de továbbra is veretlenül menetelnek előre és készülhetnek az utolsó fordulóban az idei szezon döntő összecsapására.

 

Kölyökliga U9 Felsőház 3. forduló
Okos-Foci Műhely SE – Jászfényszaru VSE 0:0

Jászfényszaru VSE – Eger SE 1:5

 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Idősebb csapatunk nagyon megnehezítette saját dolgát a hétvégi teljesítményük után. Sajnos már-már a mumusunknak számító győriekkel idén már harmadszor játszottunk gól nélküli döntetlent. Egyszerűen nem találjuk a kapu előtt az utat a hálóba, a mérkőzés összképét tekintve hiába domináljuk le a találkozó legnagyobb részét hiányzik az a plusz, ami miatt a saját javunkra fordíthatnánk a fölényünket. A második mérkőzés az egri barátaink ellen nagyon nagy csalódás számomra, ilyen gyengén nagyon régen játszottunk, egyszerűen semmi sem működött most esetünkben. Ki is használta minden hibánkat a pihentebb csapat és végül teljesen hitehagyott futballt láthattunk a sajátjainktól, melynek végén nagyon magabiztos egri győzelem született.”

 

Kölyökliga U8 Felsőház 3. forduló
Jászfényszaru VSE – UTE 4:1


Fotó: Tarr Gergely


 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“U8-as brigádunk csak egy “éles” meccset játszott, a másik találkozónkat később pótoljuk. Az UTE csapata ellen magabiztosan játszottunk és kis túlzással azt is mondhatnám, minden próbálkozásunk a hálóban kötött ki. Ez alatt a kétszer 15 perc alatt még a játékunk is rendben volt, voltak ötletek, tetszetős akciók. A mérkőzés végeztével újabb 30 percet játszottunk a lila-fehérekkel, hogy a játékidő megmaradjon a hétvégén mindkét csapat számára. Az edzőmeccsen már teljesen más arcát mutatta együttesünk, akikre rá sem lehetett ismerni. Borzalmas egyéni és csapat teljesítmények, összevisszaság, nagyon kevés futball jellemzett minket, míg az UTE ebben a fél órában parádés futballal teljesen megsemmisített minket. Remélem mindkét alakulatunknak kellő tanulsággal szolgáltak a hétvége számunkra negatív eseményei és legközelebb sokkal összeszedettebben, sokkal több energiát mozgósítva vetjük bele magunkat a mindkét korcsoportunk számára igen fontos utolsó fordulóba.”

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 05 03  |  10.30

Leave a Reply