Hivatalos: az MTK Budapest partneregyesülete lettünk!

Egyesületünk életében újabb fontos mérföldkövet sikerült elérnünk.

A 2021 júliusában megkezdett szisztematikus és kemény munkánk, valamint az elmúlt időszakokban elért eredményeinknek köszönhetően amerre járunk, rendszeresen elismerő és pozitív visszacsatolásokat kapunk.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ezen sikereinkkel a magyar labdarúgásban kiemelkedő, tradicionális klubok figyelmét is felkeltettük – köztük a gazdag múlttal rendelkező MTK Budapestét is, melynek kötelékébe tartozik a jelenlegi hazai utánpótlás képzés legproduktívabb és legkiemelkedőbb szakmai munkáját végző Sándor Károly Labdarúgó Akadémia is.

Kővári Péter (Sándor Károly Labdarúgó Akadémia előakadémiai vezető) és Vitányi Szabolcs (JVSE elnök)


Magyarország legelső akadémiája 2001-ben kezdte meg működését és munkásságát. Ez idő alatt pedig olyan top játékosok került ki innen a nemzetközi futball vérkeringésébe, mint Gulácsi Péter, Németh Krisztián, Bese Barnabás vagy a közelmúlt nagy igazolásai, mint Schäfer András, Kovács Patrik és Vancsa Zalán. Ezek a sikertörténetek, vagy az a szemléletmód, ahogy a klub épít a saját nevelésű fiatal játékosokra is, bármely fiatal számára vonzó és motiváló jövőképet tud nyújtani. Az elmúlt évek munkája, a végrehajtott igazolások és az NB 1-ben vagy az NB 2-ben nyújtott játékpercek a fiatal labdarúgók számára azt a tényt erősítik, hogy jelenleg Magyarországon a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia végzi a legjobb munkát a labdarúgók képzésének területén. 

Hosszú távú célunk, miszerint az utánpótlásképzés egyik “ékszerdobozává” szeretnénk válni a régióban, egybevág azokkal a célokkal és értékekkel, melyeket az MTK Budapest Sándor Károly Labdarúgó Akadémia képvisel.

Szeretnénk a legjobbakká válni. Ezért a legjobbakkal kell együtt dolgoznunk és a legjobbaktól kell tanulnunk, hogy egymást erősítve minél több tehetséges fiatal kinevelésével segíthessük labdarúgásunk jövőjének sikerességét.  

Ennek a szoros együttműködésnek a megkötésével egy újabb lépcsőfokot tudtunk megtenni a kitűzött építkezésünkben: kivételes lehetőséget, nagyszerű alternatívát tudunk biztosítani a jelenlegi és a jövőben hozzánk csatlakozó tehetséges játékosaink számára a fejlődésre, illetve a továbblépésre saját álmaik megvalósítása érdekében.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni:

immár az MTK család megbecsült tagjai vagyunk!

 

Hajrá, JVSE! Hajrá, MTK!

blog: Lakatos Áron | JVSE MEDIA

Leave a Reply