Arany hétvége: újabb U7 kupagyőzelmek

Korosztályos csapatunk február utolsó hétvégéjén újabb aranyérmeket gyűjtött be!

Szombaton Vecsésen a Gold Talent kupán vendégeskedtünk, vasárnap pedig végül három csapatot is felvonultattunk Jászberényben a Tehetség SE által szervezett I. U7-es tehetségek kupáján.

Öröm volt nézni azt a sok-sok szuper megmozdulást, szépen kidolgozott akciót, nagyszerű cselt és gólt, amikkel igyekeztek magukon kívül a kilátogató szülőket is megörvendeztetni.

– nyilatkozta Tarr Gergely UP szakmai vezetőnk. A teljes nyilatkozat a cikk végén található.

A Gold Talent kupán legényeink veretlenül lettek az elsők, miután – két izgalmas döntetlen mellett – a Göd, a Vecsés, valamint az Újpest FC korosztályos csapatai elleni mérkőzéseket is sikerült megnyerniük. A szervezők ezen a napon a csapat legjobb játékosa díjazásban részesítették Nagy Bálint játékosunkat.

A szombati fáradalmakat kipihenő játékosainkhoz vasárnap már több gyerkőcünk, összességében még 2 csapatunk csatlakozott. Az I. U7-es tehetségek kupájára a jászberényi JP Arénában, a Tehetség Sportegyesület szervezésében került sor.

A meghívottak között olyan egyesületekkel találkoztunk, mint a Monor, Farmos, Tápiószentmárton, Tápiószecső, Nagykáta és Jászberény. 

Nem csak a játék képe volt meggyőző számunkra, hanem a végeredmény is, amely szerint mindhárom csapatunk megnyerte saját ágát:

Arany ág: Jászfényszaru I., TSE I., Farmos, Monor
Ezüst ág: Jászfényszaru II., Nagykáta I., Nagykáta II., Tápiószentmárton,
Bronz ág: Jászfényszaru III., Tápiószecső, TSE II., TSE III.


A torna szervezői ezen a napon az összes csapatot figyelembe véve a legjobb mezőnyjátékos díjjal jutalmazták Vitányi Dávid játékosunkat.

 

A továbbiakban pedig nézzük teljes egészében Tarr Gergely UP szakmai vezetőnk nyilatkozatát az arany hétvégéről:

Nagyon büszke vagyok minden srácunkra, vagy éppen lányunkra, aki a hétvége folyamán pályára lépett valamelyik tornán, amelyiken szerepeltünk. Megmutatták, milyen ügyesek, bátrak és mennyire imádják ezt a sportágat. Öröm volt nézni azt a sok-sok szuper megmozdulást, szépen kidolgozott akciót, nagyszerű cselt és gólt, amikkel igyekeztek magukon kívül a kilátogató szülőket is megörvendeztetni. Igazán hasznos hétvégét tudhatunk magunk mögött, jó meccseket játszhattunk, nagyon hasznos tapasztalatokkal gazdagodhattak a játékosaink. Természetesen a nagyszerű eredményekhez is gratuláció illet mindenkit, de a játék képe, a pályára felvitt önbizalom és játékkedv, ami mindent vitt számomra ezen a hétvégén. Csak így tovább, fiatalok!

 

Leave a Reply