Egy délután a partnerség jegyében: vendégünk volt az MTK Budapest

Szerda délután első ízben láttuk vendégül újdonsült partneregyesületünk gyerkőceit, munkatársait és a hozzátartozó szülőket a jászfényszarui sporttelepünkön.

Ezen a délutánon átadásra került az összetartozásunk szimbólumaként egy partneregyesületi molinó is, mely eseménynél jelen volt az MTK Budapest részéről Polyák Balázs sportigazgató, akadémiai menedzser is.

A rövid esemény után aztán a két egyesület alsó korosztályai 4×20 perces találkozók keretein belül mérkőztek meg és játszottak egy jót a szabadban. Nagyon jó meccseket, gyönyörű akciókat és szép dolgokat láthattak a kilátogató szülők és hozzátartozók, melyen mindkét részről a valódi önfeledt játéké volt a főszerep. Gyerkőceink is hasznos impulzusokkal és tapasztalatokkal gazdagodhattak az összecsapásokból, amelyek után elismerő szavakat gyűjthettek be partneregyesületünk munkatársaitól.

Bízunk benne, MTK-s vendégeink jól érezték magukat és mielőbb újfent találkozunk! Addig is elmondhatjuk, hogy immáron közösen folytatjuk a munkát, a saját és a környékünk kis labdarúgóinak fejlődése érdekében.

A teljes album ide kattintva tekinthető meg. A fotókat készítette Glonczi Rudolf, akinek ezúton is köszönjük munkáját.

Leave a Reply