Potyogtak a JVSE érmek Délegyházán

Március 14-én három korosztályunk is Délegyházán szerepelt a XI. Blazepod Cup megmérettetésein. U7-ben, U9-ben és U11-ben is 1-1 csapattal vettünk részt a délutánig nyúló napos tavaszi időben.

A sort reggel U7-es csapatunk nyitotta, akik egy 6 csapatos mini bajnokság keretein belül, minden találkozójukat megnyerve a végső elsőséget is sikeresen bezsebelték.

A csapat eredménysora:
Főnix-Gold FC – JVSE 2:3
JVSE – Szigethalom SC II 10:1
JVSE – Szigethalom SC I 4:3
Délegyháza KSE – JVSE 1:7
Carvalho BLA – JVSE 0:6

A csapat tagjai voltak: Vitányi Dávid, Dudás Dominik, Hornyák Nimród, Nagy Bálint, Barna János.

Csapatunkból kiemelést kapott: Hornyák Nimród.

Az U7-es kis lurkóinkkal párhuzamosan versenyeztek U9-es játékosaink is, akik végül egy 5 csapatos mini bajnokságban 20 perces találkozókat játszva, végül a 3. helyen végeztek.

A csapat eredménysora:
Délegyháza KSE – JVSE 1:7
JVSE – SC Hírös-ÉP 3:3
JVSE – Pereg SE 4:0
Carvalho BLA – JVSE 4:0

A csapat tagjai voltak: Völgyi Zoltán, Dudás Dénes, Czakó Erik, Prepok Máté, Vitányi Dávid, Farkas Patrik, Kis Tamás, Nagy Marcell

A torna legjobb kapusa: Völgyi Zoltán (JVSE)

U7-es és U9-es csapataink a XI. Blazepod Kupán: a kisebbek megnyerték a tornát, míg U9-es lurkóink a 3. helyet szerezték meg.

A délelőtt letelte után a délután már az U11-es korosztályé volt, ahol csapatunkba több fiatal is még pályára lépett és ismerkedett az idősebbekre vonatkozó szabályokkal. Itt 9 induló, két csoportban, majd keresztbe játszva mérettette meg magát. Fiatal csapatunk igyekezett szépen helytállni, egy kivételtől eltekintve nagyon szoros mérkőzéseket játszva. A saját csoportunk 4. helyén végeztünk, így 7. helyért játszhattunk, melyet végül sikerült is megszerezni.

A csapat eredménysora:
JVSE – Miklósi GYFE 1:2
Délegyháza KSE – JVSE 0:1
Carvalho BLA – JVSE 2:0
JVSE – Rákosmente KSK Zöld 0:5

A 7. helyért
JVSE – Rákosmente KSK Fehér 1:0

U11-es csapatunk a XI. Blazepod Kupán a 7. helyen végzett.

A csapat tagjai voltak: Dóczi J. Bence, Kis Tamás, Benedek Benett, Kis Gergő, Házi Bence, Sinkovics Máté, Borbély Balázs, Kui Bence, Zombori Zsolt, Vitányi Dávid, Dudás Dénes.

A JVSE MEDIA a teljes napról UP szakmai vezetőnket, a gyerkőcök kísérőjét, Tarr Gergelyt kérdezte:

“Végre sikerült kifogni egy kis tavaszi meleget, így a szabadban egész kellemes időben tölthettük – szinte teljes – napunkat Délegyházán. U7-es csapatunk egy igen kemény első mérkőzéssel kezdett, amit az utolsó pillanatokban hoztak vissza a srácok 2:0-ról, majd a további találkozókon nagyon magabiztosan, igen szép gólokat szerezve szerepeltek a legények végig. Jó látni, hogy tornáról tornára ilyen önbizalommal tudnak játszani, és szépen fejlődik mindenki.
U9-es csapatunk nagyon jól kezdte a tornát; végletekig kiélezett szuper rangadót vívott kecskeméti barátaink ellen, ahol ha kicsit koncentráltabbak a fiúk, meg lehetett volna a győzelem. Az utolsó mérkőzésre a zsinórban lejátszott találkozók miatt fejben elfáradt a csapat, így nagyon könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek, valamint a befejezéseknél is hiányzott a frissesség és a higgadtság. Ettől függetlenül sok szép dolgot láttunk a skacoktól, amikre lehet építeni a jövőben.
U11-es brigádunk a téli futsalból kiszakadva kóstolhatott bele egy kicsit a kupák világába, az alapjaiban is főként U10-es csapatunkat tovább fiatalítottuk, és U9-es legényeink, sőt Vitányi Dávid személyében az egyik U7-es palántánk is szerepet kapott a délután során is. Itt azért már egy-egy csapat ellen visszatükröződött, hogy van bőven lemaradásunk, és még sok-sok munka vár a csapatra, de sikerült nagyjából ezzel a fiatal alakulattal is igen szoros találkozókat játszani. Annak külön örültem, ahogy a fiataljaink beszálltak a találkozókba és teljesítettek. Összességében hasznos mérkőzéseket játszhattunk, amikből sok tapasztalatot gyűjthettek be a játékosok.”

Gratulálunk mindenkinek a hétfői szerepvállalásához, és köszönet a szülőknek a lelkes támogatásért, amit a csapataink kaptak!

Leave a Reply