Tovább bővült a JVSE vitrin

Nemzeti ünnepünk napján, március 15-én U8-as csapatunk Diósdra utazott, hogy részt vegyen a Youth Talent Mini Cup-on.

Sajnos a tornának nem a legjobb előjelekkel indultunk, több játékosunk is ágynak dőlt, így végül U7-es játékosainkból feltöltekezve vágtunk bele a keddi megmérettetésekbe. A srácok nem szeppentek meg egy percre sem és végül nagy elszántságról tanúbizonyságot téve, mindössze egy vereséggel abszolválták a tornák és szerezték meg a nagyszerű 3. helyet a 10 csapatos tornán.

A csapat eredménysora:
Mészöly Focisuli – JVSE 1:1
Eger SE – JVSE 0:0
JVSE – Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Zöld 5:0
Okos Fociműhely – JVSE 1:1

A csoportunk 2. helyén végeztünk, így az elődöntőben a másik csoport első helyezettjével találkoztunk.

UTE Labdarúgó Akadémia – JVSE 1:0

Bronzmérkőzés:
JVSE – Mészöly Focisuli 2:1

A hősies küzdelemnek meg lett az eredménye: U7/U8-as vegyes csapatunk a 3. helyet szerezte meg a diósdi Youth Talent Mini Cup-on.

A csapat tagjai voltak: Prepok Máté (2014), Vitányi Dávid (2015), Nagy Marcell (2014), Matányi Kenese (2014), Barna János (2016), Hornyák Nimród (2015) és Dudás Dominik (2015)

A JVSE MEDIA a teljes napról UP szakmai vezetőnket, a gyerkőcök kísérőjét, Tarr Gergelyt kérdezte:

“Nem indult túl jól a tornára való hangolódás. Sajnos a keddi nap előtt több játékosunk is beteg lett, emiatt nem tudtunk rájuk számítani. Végül a hétfőn is szereplő U7-es palántáinkból egészítettük ki a csapatot, mert nem szerettük volna semmiképpen lemondani a tornát és a lehetőséget, hogy ilyen jó csapatokkal tudjunk találkozni. A nap alatt és végére sokkal többet kaptunk, mint amit vártunk. A srácok egész nap nagy akarással próbáltak minél jobban szerepelni. Minden találkozó során igyekeztek mindent kiadni magukból, továbbá fiataljaink is nagy elszántsággal küzdötték végig az egész tornát. Az utolsó találkozókra már nagyon elfáradtunk, de a fiúk hihetetlenül akarták, hogy egy jó eredményt mutathassanak fel! Ennek eredményeként a bronzmeccsen is sikerült fordítani és végül megnyerni a találkozót. Igaz, hogy játékban nem a legszebb arcunkat mutattuk meg és nem a legjobbunkat hoztuk – érződött nagyon, hogy kisebbek vagyunk és a hétfői nap után a lábak is fáradtabbak, de szívben ott volt minden játékosunk, így büszkék lehetünk a csapatunkra, nagyon.”

Gratulálunk minden kis lurkónak, aki kitette a szívét-lelkét a pályára kedden!

Leave a Reply