Izzasztó és kemény hét – ilyen volt az augusztusi JVSE edzőtábor

Augusztus harmadik hetében az U7-U11 közötti korosztályos labdarúgóink (kiegészülve U13-as játékosokkal) edzőtáborban vettek részt a Városi Sporttelepen.


fotó: Tarr Gergely


Izzasztó és kemény felkészülésen vannak túl játékosaink, akik a meleg ellenére is nagyszerű elánnal és odaadással végezték feladataikat Tarr Gergely utánpótlás szakmai vezetőnk és segítői iránymutatásai mentén.

A hét folyamán napi 3 edzés várt a jelentkezőkre. Emellett hétfőtől csütörtökig ebéd után az uszodában is volt jelenésük kis focistáinknak, ahol egy kis vizes mozgás várt rájuk.


fotó: Tarr Gergely


A reggelek állóképesség-fejlesztő és törzsizomerősítő gyakorlatokkal teltek, majd a délelőtt második edzésén labdaérzék fejlesztésen, illetve 1 v 1, 2 v 1, 2 v 2 elleni kisjátékokon volt a hangsúly, különféle formákban és feladatokban. Az ebéd végeztével – és az uszodai látogatás után – délutánonként ismét a kisjátékoké volt a főszerep, immáron emelt létszámokban, ahol a hét végére a gyerkőcök a 3 v 1 elleni játéktól egészen az 5v5 elleni mérkőzésjátékig jutottak el. Végezetül pedig pénteken egy rögtönzött minibajnoksággal zárták a táboros hetet.


fotó: Tarr Gergely


Intenzív hét volt ez lurkóink számára, hiszen a fő gyakorlatokat kis létszámú csoportokban, minimális pihenőidőkkel kellett teljesíteniük.


fotó: Tarr Gergely


Bízunk benne, hogy a hét végére elfáradt kis focisták hasznos hetet tudhatnak maguk mögött és sokat tanulva, felkészültebben tudnak majd nekifutni a szezon kezdetének.

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 08 30  |  14.14

Leave a Reply